nakon 14 dana / Trojica spašenih pomoraca s Atlantika vraćaju se kući: 'Nadamo se da su naši prijatelji živi'

Image
Foto: Facebook

'Jako dugo vremena oni nisu mogli ući u splav nego su bili u moru i samo su držali splav rukama', rekao je sin spašenog pomorca

11.10.2019.
21:32
Facebook
VOYO logo

Sin jednog od trojice spašenih članova posade potonulog Bourbon Rhodea, Andrej Morozov iz ruskog Kaljiningrada, potvrdio je kako se pomorci nakon punih 14 dana od kada su pronađeni na splavi, vraćaju kući. 

Iako je vijest da mu je otac Igor spašen čuo već 28. rujna, dva dana nakon havarije, sada se nada s tisućama ostalih da će spasioci pronaći ostalih 7 pomoraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Facebook grupi napisao je da je u kontaktu s ocem te da mu je prenio da su sve 4 splavi bile aktivirane. Međutim, nakon što je njegov otac, zajedno s Ukrajincima Dmitrom Marčenkom i Jevgenijem Nikolovom uskočio u splav, nisu vidjeli jesu li i ostali pomorci učinili isto.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako dugo oni nisu mogli ući u splav nego su bili u moru i samo su držali splav rukama", opisao je dramatičnu situaciju na Atlantiku Andrej.

"Nadamo se da su kapetan i ostatak posade živi. Moraju biti živi. Moraju otkriti istinu o tragediji. Svi spašeni članovi posade nadaju se da su njihovi prijatelji živi", kazao je Andrej. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo