Pomoć u nevolji /

Trojica političara pomogli Zagrepčaninu: 'Nisu se žalili što vuku auto iz blata, veliki sam im dužnik'

Image
Foto: Thinkstock / Zakaj volim Zagreb

'Sjedio sam bespomoćno pokušavajući pokrenuti auto. Par trenutaka kasnije, zaustavio se auto i iz njega su izašla tri gospodina obučena kao da idu u svadbu', objavio je Zagrepčanin na Facebooku

9.3.2018.
20:47
Thinkstock / Zakaj volim Zagreb
VOYO logo

Zlatko Cvrtnjak u Facebook grupi Zakaj volim Zagreb objavio je priču o zapinjanju "ni na nebu ni na zemlji" vozeći se automobilom blizu zagrebačkog naselja Mikulići. Pomogli su mu - političari, od kojih je jedan bio Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanej, kulturu i sport Grada Zagreba. Među spasiteljskim trojcem bio je i jedan saborski zastupnik.

"Svojom neopreznom vožnjom unazad promašio sam cestu te sam, skupa s autom, ostao visiti ni na nebu ni na zemlji. Auto nisam mogao pokrenuti niti nazad niti naprijed. Sjedio sam bespomoćno pokušavajući pokrenuti auto, ali naravno nije išlo jer sam se s vozilom nasadio na betonski zid", započeo je priču Zlatko Cvrtnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Zakaj volim Zagreb

Objava Zagrepčanina o neočekivanoj pomoći političara. Izvor: Screenshot/Facebook/Zakaj volim Zagreb.

Koji trenutak kasnije zaustavio se auto iz kojeg su izašla tri gospodina "obučena kao da idu u svadbu", prepričava Cvrtnjak. "Nisam im morao puno objašnjavati, njih trojica su na sve moguće načine pokušavali izgurati i vratiti auto na cestu, ali nije išlo. Tada je jedan od njih ugledao sa strane složena drva i otišao po jednu tzv.metricu te ju podmetao pod prednji kotač koji je bio u zraku. Kada se činilo da mi neće moći pomoći, nekim čudom sam uspio preko tog drveta doći do ceste... Mojoj sreći nije bilo kraja!", objavio je Zlatko Cvrtnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da priča bude zanimljivija, trojica koja su mu pomogla su političari. "Gospodi sam predložio da odemo na večeru kako bih im se odužio za sve što su napravili. Na moju žalost, oni su se upravo vraćali s večere te mi je jedan od njih dao svoju posjetnicu. Na njoj je pisalo IVICA LOVRIĆ, (čovjek koji je podmetao drvo pod kotače) pročelnik gradskog ureda za obrazovanje". 

Drugi spasitelj bio je jedan od saborskih zastupnika, kojeg Cvrtnjak nije imenovao. "Niti jedan od mojh pomagača nije se žalio što vuku auto iz blata, nisu pazili hoće li si uprljati odijelo ili cipele... bilo im je važno pomoći čovjeku u nevolji. Zbog toga sam im neizmjerno zahvalan i veliki dužnik", zaključio je Cvrtnjak u Facebook grupi Zakaj volim Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo