'Treba vas poklati kao što je Hitler poubijao Židove'

Anonimna poruka koja je poslana na adresu HDSSB-a sadrži uvrede, antisemitski sadržaj te prijetnje smrću. Doznaje se da je prijeteće pismo poslano iz Rijeke 29.

5.11.2011.
15:26
VOYO logo

Anonimna prijetnja smrću članovima HDSSB-a stigla je u petak poštom na adresu te stranke.

Uz prijetnje smrću, uvrede te antisemitski sadržaj u poruci je napisano i "gledat ćete dva puta pod auto prije nego uđete". Pismo ima još svega jednu rečenicu, a riječ je o psovkama. Na poštanskoj marki stoji da je poslano iz Rijeke 29. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U središnjici stranke tekst u kojem piše da ih ''treba poklati kao što je Hitler poubijao Židove'' su nazvali ''drskim i bezobraznim'', a odmah su alarmirali policiju.

'Neka Karamarko i policija rade svoj posao'

''Nije ovo prva takva prijetja, a ova, kao ni bilo koja druga, neće nas utišati. Ništa nas neće zaustaviti u borbi za interese Slavonije, ni spriječiti u širenju istine o kriminalu i korupciji u najvišim krugovima državne vlasti'', poručio je HDSSB-ov Dinko Burić. Podsjetio je i kako je on sam prije nekoliko godina zaprimio prijetnju smrću te da još nije otkriveno tko se iza toga krio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Pozivam Ministarstvo unutarnjih poslova i ministra Karamarka da poduzmu sve kako bi se autor morbidnog teksta otkrio i procesuirao. Neka Karamarko i policija rade svoj posao, umjesto da sudjeluju u onemogućavanju izdavanja osobnih dokumenata Branimiru Glavašu kako bi ga spriječili u sudjelovanju na izborima'', obrušio se Burić na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo