obratila se javnosti / Tomašić podržala Škoru: 'On je političar, glazbenik, poduzetnik - sve ono što čovjeka čini kompletnim'

Image
Foto: Vijesti.hr

Tomašić je rekla da potpisuje sve ono što je Škoro rekao u svom obraćanju javnosti

26.6.2019.
12:19
Vijesti.hr
VOYO logo

Ruža Tomašić u srijedu je dala podršku Miroslavu Škori u utrci za predsjednika Republike Hrvatske.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako ima virozu i zna da mora mirovati, Tomašić se javnosti obratila videoporukom preko Facebooka te zajedno sa Suverenistima dala podršku popularnom pjevaču rekavši da potpisuje sve ono što je rekao u svom obraćanju.

"Škoro je političar, glazbenik, poduzetnik, sve ono što čini jednog čovjeka kompletnim - čovjeka kojemu su temelji bogoljublje, domoljublje i čovjekoljublje. Meni kao eurozastupnici je iznimno drago što Miroslav Škoro želi Europu suverenih država, članica. Dakle, imat ćemo predsjednika koji, kako je govorio Tuđman, će krojiti Hrvatsku po mjeri čovjeka, Hrvatsku kakvu je hrvatski narod zaslužio. Sve ono što je Škoro rekao u svom obraćanju potpisujem, a kasnije će biti vremena za uključivanje u kampanju", poručila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škoro je ubrzo Tomašić i Suverenistima zahvalio na podršci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako je rekao izuzetni tvorac Morskih orgulja i Pozdrava Suncu u Zadru, akademik Nikola Bašić, državu određuju i definiraju ljudi, prostor, suverenitet i identitet.
Na dobrom smo putu", objavio je Škoro na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo