ČAK MU I ĐAPIĆ SKIDA KAPU / Tomašević ne može zabiti koš ni da mu je pod nogama, ali stručnjak ističe da je ipak postigao jedan važan 'pogodak'

'Vrlo rijetko ga vidimo nasmiješenog, vrlo rijetko ga vidimo neformalnog i onda kada ga vidimo na košarkaškom terenu, sigurno da to privlači pozornost', ističe marketinški stručnjak

7.9.2023.
23:23
VOYO logo

Košarkaški izlet zagrebačkog gradonačenika postao je viralni hit. Možda ne leti kao Jordan, ali o Tomislavu Tomaševiću svi pričaju.

"Fenomenalan je, odličan, predobar", prokomentirao je Zagrepčanin Luka za RTL. Kaže, zagrebački je gradonačelnik sportaš kakvog nije vidio već dugo godina.  Ironično je nastavio i Vito. "Iskreno, za NBA", prokomentirao je pa ipak dodao da se Tomašević baš i nije proslavio, prenosi Danas.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijedio je i niz memea, od kojih je jedan podijelio i sam Tomašević, našalivši se na svoj račun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No iako možda ne zna pogoditi koš, igranje košarke bio mu je pun pogodak, slažu se komunikacijski stručnjaci, ali i politički oponenti.

'Pokazao hrabrost'

"Mislim da je gradonačelnik Zagreba pokazao hrabrost da je znajući da nema baš neku vještinu košarkašku pokušavao pogoditi koš. Mislim da to kada političari u promidžbene svrhe pokušavaju zarolati neki sport, da to samo po sebi nije negativno", kaže Anto Đapić, koji se proslavio kao košarkaška zvijezda taman koliko i Tomašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Na sličnom je tragu i marketinški stručnjak Božo Skoko. Bez obzira što se Tomašević nije proslavio, nije to nužno loša stvar. Pogotovo za političara njegova profila.

"Vrlo rijetko ga vidimo nasmiješenog, vrlo rijetko ga vidimo neformalnog i onda kada ga vidimo na košarkaškom terenu, sigurno da to privlači pozornost", kaže. Iako je Tomašević na videu ispao loš košarkaš, Skoko smatra da je dobio jedan plus jer je bio u neformalnoj situaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo