TODORIĆ SE NE MOŽE ODREĆI LUKSUZA: / Četvrt u kojoj se sakrio poznata je po zabavi, kulturi, prestižu i bogatim facama

Image
Foto: Pixsell, Thinkstock, Foxtons

Ivica Todorić odnedavno živi u londonskoj četvrti Kensington.

11.11.2017.
8:02
Pixsell, Thinkstock, Foxtons
VOYO logo

Da je Todorić svoju zagrebačku adresu zamijenio londonskom doznalo se tijekom akcije Agrokor, u kojoj su uhapšeni bivši članovi Uprave Agrokora, uključujući i Todorićevog sina Antu. Osnivač kompanije tjednima se javljao blogom, ne otkrivajući gdje se nalazi, no da boravi upravo u Londonu konačno je službeno potvrđeno nakon što se sam predao policiji.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Elitni londonski kvart Kensington u kojem je boravište prijavio Ivica Todorić

Image

Elitni londonski kvart Kensington u kojem je boravište prijavio Ivica Todorić

Kvart bogataša

Todorić i supruga sada žive u četvrti poznatoj po palači Kensington, muzejima i zdanjima građenima u gregorijanskom stilu, u kojima se danas nalaze luksuzni apartmani. Radi se o imućnoj četvrti što ju krase talijanski i nizozemski vrtovi. Malo je to područje, ali na njemu su zgusnuti ugledni Imperial College London, Royal College of Music i Royal Albert Hall.

Image

Četvrt za najbogatije

Život u Kensingtonu očito je stvar velikog prestiža, što dokazuju i brojni slavni vlasnici nekretnina na tom području. Kensington Palace Gardens je svojedobno bio prozvan i Alejom milijardera, zbog broja bogataša koji su u tom dijelu Londona odlučili kupiti nekretnine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Osim što su Todoriću susjedi princ William i vojvotkinja Kate, svoje su domove u Kensingtonu izradili i brojni drugi uglednici, zvijezde i druge utjecajne i slavne osobe. Stanove u kojima cijene kvadrata idu i do nevjerojatnih 107.000 dolara po kvadratu, imali su ili još uvijek imaju Bernie Ecclestone, John Fredriksen, David i Victoria Beckham, Madonna, Kylie Minogue, Nigella Lawson, Jeremy Paxman, Stella McCartney, Richard Branson, JK Rowling i brojni drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo