'Istina će izaći' / Todorić ponovo optužuje Ramljaka: 'Laže. Namjerno obmanjuje javnost ili je ušao u veliki deal, a da nije znao s kim'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

'Ramljak je već prvom uplatom Knightheadu osigurao zaradu od nekoliko desetaka milijuna eura u svega nekoliko tjedana. Gdje toga na svijetu ima?', pita se Todorić

27.9.2017.
10:01
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

U najnovijoj objavi na blogu, Ivica Todorić osvrće se na izjavu Ante Ramljaka za Jutarnji list, koja je objavljena 14. lipnja. Ramljak je tada rekao da je Knighthead Capital, koji je dao veliki kredit Agrokoru, izlistan na burzi, što, tvrdi Todorić nije točno.

"Ramljak LAŽE. Knighthead ne kotira niti je kotirao na NASDAQ-u. Kinghthead nije ništa objavio na burzi", započinje Todorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte više:

U nastavku članka pita se: "Zašto Ramljak laže?". "Jedini logičan odgovor je da je namjerno obmanuo javnost, prezentirajući Knighthead kao tobože ozbiljnu, transparentnu i uglednu kompaniju, kako bi utišao pitanja koja su se u tom trenutku počela postavljati o tom nelogičnom aranžmanu. Drugo je objašnjenje da je ušao u toliko velik deal, a da nije niti znao s kim? Dakle, ili je lažljivac (i osobno financijski zainteresiran), ili je dramatično nekompetentan. Zaključite sami."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Todorić je ponovo optužio Vladu i Ramljaka. "Ono što Ramljak ne spominje, je da je već tom prvom uplatom, Knightheadu osigurao zaradu od nekoliko desetaka milijuna EUR u svega nekoliko tjedana. Gdje toga na svijetu ima? Zato to Vlada RH podržava? Umjesto da daju odgovore na ta i druga važna pitanja koja sam postavio, Vlada RH i Ramljak obmanjuju javnost i koristeći čitav državni aparat, ucjene, strah i pritiske, manipuliraju javnošću. Ali istina je neumoljiva i uvijek izađe na površinu", objavio je Todorić na blogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo