POKUPILA JE HITNA / Tko je žena zbog koje je Tomašević kasnio u Poglavarstvo? 'Kolabirala je kod Cibone'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL, Sanjin Strukic/PIXSELL

Riječ je o gospođi koja je kolabirala i ona je odvedena u prostorije Nastavnog zavoda za hitnu pomoć te je kasnije puštena, rekao je Žarko Rašić

4.6.2021.
12:00
Patrik Macek/PIXSELL, Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Novi zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević danas je zakasnio par minuta na primopredaju dužnosti zagrebačkog gradonačelnika te se novinarima zbog toga ispričao, navodeći kako je razlog kašnjenja taj što je priskočio u pomoć gospođi koja je pala u nesvijest na stanici kod Cibone.

Image

Tomislav Tomašević preuzima dužnost gradonačelnika Zagreba: Prvi dan na posao zakasnio zbog 'više sile'

Image

Tomislav Tomašević preuzima dužnost gradonačelnika Zagreba: Prvi dan na posao zakasnio zbog 'više sile'

Ravnatelj Nastavnog zavoda za hitnu pomoć grada Zagreba prof. dr. Žarko RašićIndexu je potvrdio da je Hitna došla između 7 i 8 ujutro na tramvajsku stanicu kod Cibone, nakon što su zaprimili poziv da je jednoj gospođi pozlilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hitna je došla na dojavu građana"

"Hitna je intervenirala na toj lokaciji. Riječ je o gospođi koja je kolabirala i ona je odvedena u prostorije Nastavnog zavoda za hitnu pomoć te je kasnije puštena. Hitna je došla na dojavu građana, ne znamo do koga je došao poziv", rekao je ravnatelj Žarko Rašić. Riječ je o ženi srednjih godina. 

Tomašević je o nemilom događaju zbog kojeg je kasnio govorio i na konferenciji za medije nakon sastanka s bivšom obnašateljicom dužnosti gradonačelnice Jelenom Pavičić Vukičević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još jednom se ispričavam na jutrošnjem kašnjenju, mislim da ste doznali o čemu je riječ. Stvarno zahvaljujem drugoj gospođi koja je izašla iz tramvaja i pomogla da se gospođa, kada je pala u nesvijest, dodatno ne ozlijedi. To je baš neki duh pomoći i solidarnosti koji krasi Zagreb i volio bih da ga krasi i dalje. Još jednom joj ovim putem zahvaljujem na tome, a isto tako zahvaljujem i Hitnoj koja je stigla za 15-ak minuta i nadam se, vjerujem da će biti dobro", rekao je Tomašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo