POKOPAN GLUMAC / Tko je Carradineu došao na sprovod?

Na sahranu slavnog glumca došlo je nekoliko stotina ljudi. Uz njegovu obitelj, na groblju u Los Angelesu pojavio se i dio holivudske kreme.

14.6.2009.
14:31
VOYO logo

LOS ANGELES - Nekoliko stotina ljudi pojavilo se u subotu na posljednjem ispraćaju glumca Davida Carradinea (72), koji je početkom mjeseca pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Bangkoku.

Osim Carradineove obitelji, na sprovodu u Los Angelesu pojavili su se i njegovi prijatelji te holivudska glumačka elita, uključujući Roba Schneidera, Michaela Madsena, Lucy Liu, Toma Sellecka, Jane Seymour te Daryl Hannah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sahrana je trajala više od dva sata, ali kako je bila privatne naravi, televizijskim kamerama nije bilo dopušteno snimanje same ceremonije. Snimke dolaska zvijezda na groblje pogledajte u videoprilogu.

Carradine je novijim naraštajima najpoznatiji iz Tarantinovih filmova "Kill Bill", ali veliku slavu je stekao još u '70-ima, kada je glumio u tada iznimno popularnoj seriji "Kung Fu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tajlandska ga je policija pronašla obješenog u hotelskoj sobi u Bangkoku. Pretpostavlja se da se udavio prilikom seksualnih igrarija sa samim sobom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo