PITALI SMO VAS /

Tko ima šanse pobijediti Milanovića? Vaši odgovori su pomalo iznenadili

Image
Foto: Sanjin Strukić/Patrik Macek/Srecko Niketic/Neva Zganec/Pixsell

'Zoran mora ostati kao protuteža Plenkoviću', jedan je od komentara

10.9.2024.
13:58
Sanjin Strukić/Patrik Macek/Srecko Niketic/Neva Zganec/Pixsell
VOYO logo

U anketi net.hr-a pitali smo vas tko ima najviše šanse pobijediti aktualnog predsjednika Zorana Milanovića na predstojećim predsjedničkim izborima - Ivana Kekin, Dragan Primorac, Marija Selak Raspudić ili Nitko.

Odgovori su pomalo iznenadili jer većina čitatelja misli da je predsjedniku Milanoviću malo tko dorastao te da su minimalne šanse da itko osim njega iz izborne utrke izađe kao pobjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da šansu ima Dragan Primorac, kandidat vladajućeg HDZ-a, misli tek 15 posto čitatelja, Marija Selak Raspudić ima 14 posto šansi, smatraju, a šanse su Ivani Kekin iz Možemo! - tvrde čitatelji - minimalne. Tek 3 posto smatra da ona može pobijediti Milanovića. Da nitko nema šanse pobijediti Milanovića, misli 68 posto.

Image

A ovo su neki od komentara čitatelja. Mnogi su od njih hvalospjevi sadašnjem predsjedniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zoran je zakon', 'Nitko mu nije dorastao', 'Zoran je najpametniji i najpošteniji', 'Nitko nema minimalne šanse protiv sadašnjeg predsjednika Milanovića', 'U Hrvatskoj nitko. Nadmetati se mogu, al' ga pobijediti ne mogu', 'Zoran Milanović, bez dlake na jeziku! Predsjednik se mora znati suprotstaviti najezdi štetočina!', 'Šta ga više napadaju i pljuju, znači da više vrijedi i da ga se više boje!', 'Što će nam ijedan kad smo u EU-u i svakako moraju raditi što im se naredi', 'Zoran mora ostati kao protuteža Plenkoviću'….

No, ima i onih, doduše u manjini koji smatraju da je Marija Selak Raspudić odlična kandidatkinja i da bi mogla parirati Milanoviću, a određeni broj čitatelja se pita što je s Tomislavom Jonjićem?

'Najbolji bi bio Tomislav Jonjić. Dosta nam je više komunističkih odojaka', jedan je od komentara za odvjetnika, povjesničara i publicista Jonjića.

Za Ivanu Kekin, kojoj su dane najmanje šanse u borbi s aktualnim predsjednikom, u komentarima stoji:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kekin nema šanse ni teoretske. Ne kužim ljude koji se kandidiraju, a znaju i sami da nemaju teoretske šanse".

POGLEDAJTE VIDEO: Predsjednički okršaj: Milanović u prednosti, Primorac lovi drugi krug!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo