ZANIMLJIVA SITUACIJA / Tito bi još neko vrijeme mogao ostati u Zagrebu: firmi koja je skidala ploče u gradu ugovor istekao prije mjesec dana

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Direktor Pismorada rekao je da, iako ima još proizvođača, njegova firma u posljednje dvije godine skidala ploče u Zagrebu

3.9.2017.
13:45
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Trg maršala Tita u petak rano ujutro je otišao u povijest zahvaljujući Milanu Bandiću i Gradskoj skupštini koja je usvojila prijedlog Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića o preimenovanju Titovog trga. 

Ipak, table s imenom se još uvijek nisu mjenjale, a tako će i ostati sve dok se odluka o preimenovanju ne objavi u službenom glasniku grada Zagreba. Vjerojatno će to biti u ponedjeljak kada će se promjeniti naziv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrtka koja je za Grad tijekom posljednje dvije godine skidala ploče i postavlja nove je Pismorad. "Ugovor nam je istekao prije mjesec dana. Ne znam tko će raditi. Možda će zvati i nas", rekao nam je za 100postoJurica Kraljević, direktor tvrtke Pismorad.

Kraljević je rekao da postoji još proizvođača, iako je samo njegova tvrtka taj posao za Grad radila posljednje dvije godine, te da se ne radi o velikom poslu zbog čega bi ga i sutra mogli nazvati zbog skidanja ploča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je četiri-pet ploča. Nemam ništa protiv da mi to napravimo iako me ideologija uopće ne zanima", rekao je Kraljević za 100posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo