SLIJEDE PROMJENJIVI DANI / Temperature će rasti, u neke dijelove Hrvatske stižu proljetne vrijednosti! Pogledajte što su najavili meteorolozi

U četvrtak i petak u unutrašnjosti djelomice sunčano s promjenjivom naoblakom. U petak na istoku ponegdje može pasti malo kiše. U subotu većinom oblačno, u središnjoj i istočnoj Hrvatskoj mjestimice uz oborine. Zapuhat će zapadni i sjeverozapadni vjetar, a dnevna temperatura u manjem padu

20.12.2023.
8:00
VOYO logo

Slijede oblačniji i promjenjiviji dani, uz prevladavajuću južinu te i dalje iznadprosječno visoku temperaturu zraka za ovaj dio godine. Povremene će biti i mjestimične oborine slabe kiše, ali u subotu ponegdje i susnježice, možda nakratko i malo snijega. Ujutro i dalje mjestimice magla, osobito u srijedu i četvrtak.

Vrijeme srijeda

U srijedu na istoku Hrvatske djelomice sunčano. Jutro će biti hladno, uz mraz, mjestimice i maglu, a prema kraju dana umjerena naoblaka. Vjetar slab. Jutarnja temperatura zraka od -3 do 0 °C, dnevna između 6 i 8 °C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podjednaka temperatura bit će i u središnjoj Hrvatskoj, uz također dosta oblaka, ali i sunčana razdoblja. Ujutro ponegdje slab mraz i magla, javlja HRT.

Image
RTL DIREKT /

Meteorologinja DHMZ-a otkrila kakvo će vrijeme biti za božićne blagdane: 'Sutra još možemo računati na hladno jutro, a onda...'

Image
RTL DIREKT /

Meteorologinja DHMZ-a otkrila kakvo će vrijeme biti za božićne blagdane: 'Sutra još možemo računati na hladno jutro, a onda...'

Na sjevernom Jadranu promjenjivo i pretežno oblačno, poslijepodne i navečer ponegdje uz malo kiše, i to uglavnom prema otvorenome moru. Ujutro mjestimice magla, koje može biti i uz zapadnu obalu Istre. U gorju ujutro ponegdje mraz. Puhat će slabo do umjereno jugo i jugozapadnjak, a navečer će uz obalu zapuhati bura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I u Dalmaciji umjereno i pretežno oblačno. Poslijepodne i navečer prema otvorenome moru ponegdje može pasti malo kiše. Puhat će umjereno, mjestimice i jako jugo, pri čemu će more biti malo do umjereno valovito. Jutarnja temperatura zraka od 0 do 4 °C, uz obalu između 7 i 10 °C. Dnevna uglavnom od 13 do 16 °C.

Razmjerno toplo i na prevladavajuće sunčanome jugu Hrvatske. Puhat će slabo do umjereno jugo i južni vjetar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijeme idućih dana

U četvrtak i petak u unutrašnjosti djelomice sunčano s promjenjivom naoblakom. U petak na istoku ponegdje može pasti malo kiše. U subotu većinom oblačno, u središnjoj i istočnoj Hrvatskoj mjestimice uz oborine. Zapuhat će zapadni i sjeverozapadni vjetar, a dnevna temperatura u manjem padu.

Na Jadranu djelomice sunčano, pa i sunčanije, uglavnom u petak u Dalmaciji ponegdje malo kiše. Puhat će slab do umjeren jugozapadni i sjeverozapadni vjetar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo