AKCIJA POPUSTA PRI KRAJU / Techno četvrtak na otvaranju 15. Exita

Image

Velikani elektronske muzike Chris Liebing i Adam Beyer, kultni detroitski tandem Octave One, te sve popularniji predstavnici poznate Beyerove „Drumcode“ etikete, Nicole Moudaber i Joseph Capriati će, uz domaću podršku Dejana Milićevića, Marka Milosavljevića i Lee Dobričić, napraviti najluđe otvaranje 15. rođendana EXIT festivala!

19.12.2014.
12:40
VOYO logo

Poslije objave legendarnih Motorhead i Eagles of Death Metal, počinju prve najave za planetarno omiljenu Dance Arenu. Jubilarno izdanje Arene „prijeti“ da bude najjače do sada, s mnogobrojnim iznenađenjima, kao i (ne)očekivanim živim nastupima.

Kao uvod u ovogodišnju bajku Dance Arene, i kao svojevrsno zagrijavanje, danas su objavljeni izvođači za „techno četvrtak“ - velikani elektronske muzike Chris Liebing i Adam Beyer, kultni detroitski tandem Octave One, te sve popularniji predstavnici poznate Beyerove „Drumcode“ etikete, Nicole Moudaber i Joseph Capriati, koji će, uz domaću podršku Dejana Milićevića, Marka Milosavljevića i Lee Dobričić, napraviti najluđe otvaranje 15. rođendana EXIT festivala!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tijeku je i akcija popusta od čak 70% na festivalsku ulaznicu za Exit Festivala. Njezina cijena iznosi 399 kn na prodajnim mjestima, tj. 424 kn kad se kupuje online. Akcija traje do petka, 19. prosinca 2014. u 23:59. Oni koji kupe komplet ulaznica u sklopu ove akcije bit će nagrađeni ulaznicom za EXIT AVANTURU, odnosno dobijaju ulaznicu za SEA DANCE FESTIVAL potpuno besplatno, uz uvjet registracije za Sea Dance, koja će se vršiti putem sitea www.gigstix.com od 1. do 31. ožujka 2015. To je čak 70% popusta u odnosu na regularnu cijenu EXIT avanture!

Također, do petka 19.12. u 23:59 traje akcija popusta od 50% na festivalsku ulaznicu za Sea Dance Festival. Cijene iznose 199 kn, odnosno 213 kn za online kupovinu. Iste cijene vrijede i za oba kampa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo