Taksisti prekinuli štrajk, postignut dogovor

15.10.2010.
19:37
VOYO logo

Postignutim dogovorom između Udruženja Radio taksi Zagreb Nakon dvodnevnih pregovora vođenih između Radio taksi Zagreb i Gradskog ureda za promet, 'lopta je prebačena' Skupštini Grada Zagreba koja mora potvrditi novi prijedlog Odluke.

S obzirom na završetak pregovora, Radio taksi Zagreb prekinuo je dvodnevni štrajk, te su taksisti počeli primati mušterije i razvoziti ih po gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Radio taksi Zagreb u utorak je predstavio projekt Taksi plus, nakon čega su predstavnici Udruženja Radio taksi Zagreb održali sastanak s predstavnicima Gradske skupštine. Gradska skupština pozdravila je projekt Taksi plus, ali je istovremeno uputila predstavnike Udruženja u Poglavarstvo Grada Zagreba, točnije, u Gradski ured za promet.

Po završetku dvodnevnih pregovora, sastavljen je prijedlog nove Odluke o taksi prijevozu koji zadovoljava obje strane i koji sada ponovno ide pred Skupštinu koja ga mora i potvrditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Radio taksi Zagreb još se jednom ispričava svim građanima koji su zbog štrajka otežano obavljali svoje svakodnevne obaveze'', stoji u priopćenju.

Prethodni članci:

arti-201010140241006 arti-201010120539006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo