nije ni u kakvom sukobu interesa /

Svi poslovi Grada Varaždina s tvrtkama povezanih s pročelnikom Marijem Sambolcem

Image
Foto: varazdinski.hr

Tvrtka Latere, koja posluje na istoj adresi gdje prije djelovala tvrtka LS gradnja, čiji su članovi društva do 2013. bili Mario Sambolec, varaždinski komunalni pročelnik, te Zvonimir Lovrić, u 2015. godini je dobila posao sanacije sanitarnih čvorova u Dječjem vrtiću Varaždin, a cijena izvršenih radova bila je čak 293.724,60 kuna!

12.1.2016.
8:13
varazdinski.hr
VOYO logo

Iako je formalno, na papiru, 'sve čisto', ostaje činjenica da je Grad Varaždin redovito davao poslove tvrtki s kojima je Mario Sambolec bio izravno povezan kao osnivač i direktor, a kasnije i novoj tvrtki koja je osnovana na istoj adresi i čija je osnivačica supruga Sambolčevog donedavnog poslovnog partnera.

Spomenutog Samboleca je na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća prozvala HDZ-ova vijećnica Otilija Cvetko, zatraživši podatke o svim poslovima tvrtke Latere iz Donjeg Kućana koje je s Gradom sklopila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema podacima koje je Varaždinski.hr dobio iz Grada, tvrtka Latere je u 2015. godini dobila posao sanacije sanitarnih čvorova u Dječjem vrtiću Varaždin u Koprivničkoj ulici, a cijena izvršenih radova bila je čak 293.724,60 kuna!

Osim toga, Latere je te godine za vrtić obavila i druge manje radove, sve skupa vrijednosti oko 15.000 kuna, a u 2014. radove u vrijednosti 30.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o ovome slučaju čitajte na Varaždinski.hr.

Image
Foto: Vijesti.hr
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo