šokantne fotografije / Sve za 'lajk': Neograđeni zvonik Sv. Duje sve je češća lokacija za naslikavanje selfieja

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Iako se u ovom slučaju možda ne radi o uspinjanju isključivo zbog selfieja, gradske vlasti svakako bi morale biti aktivnije kako bi spriječile ovakve 'avanture'

6.12.2017.
8:07
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Naslikavanje popularnih 'selfieja' sve je učestalija stvar u moderno doba, no nažalost, svako malo možemo čuti i neku negativnu vijest o nezgodama i u najgorim slučajevima pogibljama koje su se dogodile upravo zbog selfieja. 

Pomama za kadrovima snimljenima na atraktivnim lokacijama, makar bile iznimno opasne, nije zaobišla ni Split, piše Slobodna Dalmacija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Selfie s vrha Svetog Duje očito je vruća roba na Instagramu, a za dobru fotografiju spremni su živote riskirati i domaći i turisti.

Na redakciju portala Slobodna Dalmacija tako je stigla fotografija čitatelja koji je uslikao nepoznatog muškarca na vrhu zvonika Sv. Duje, na mjestu nezaštićenom ikakvom ogradom kako, nije teško pretpostaviti, pokušava uslikati atraktivnu fotografiju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se u ovom slučaju možda ne radi o uspinjanju isključivo zbog selfieja, gradske vlasti svakako bi morale biti aktivnije kako bi spriječile ovakve 'avanture'.

Fotografije najnovije vratolomije nepoznatog muškarca možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo