UVEO NOVU RUBRIKU / Šprajc prozvao Plenkovića zbog gluposti, pa pohvalio Milanovića: 'Zoka stvarno nekad nešto lupi, ali ovo je ubo'

Image
Foto: Zeljko Hladika/Pixsell

Zoran Šprajc je nakon samo jedne emisije 'Stanje nacije' odlučio rubriku 'Izjava tjedna' preimenovati u 'Milanović tjedna'

28.5.2022.
9:27
Zeljko Hladika/Pixsell
VOYO logo

Zoran Šprajc u emisiji "Stanje nacije" RTL-a donosi rubriku "Milanović tjedna". Htio je uvesti rubriku Izjava tjedna, i onda je nakon par tjedana probnih emisija ispalo da je svaka izjava tjedna bila neka izjava Zorana Milanovića pa je odlučio pojednostaviti stvar i nazvati rubriku Milanović tjedna.

"Doduše mogli smo je nazvati i 'Milanović tjedna o Švedskoj i Finskoj' jer se predsjednik svaki tjedan bar dva tri puta osvrne na to kako trebamo blokirati ulazak Švedske i Finske u NATO dok se ne riješe izborna prava BiH Hrvata. Tako je eto i ovog tjedna već u dva navrata drobio o istome, a vikend za izjave još nije ni počeo, pa smo se odlučili za ovu jednu u kojoj govori o tome kako je Plenković s prezirom odbacio mogućnost da će Turska blokirati ulazak Finske i Švedske u NATO", rekao je Šprajc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
STOLTENBERG INICIRAO RAZGOVOR /

Milanović preko telefona šefu NATO-a objašnjavao stavove Hrvatima u BiH i vetu Finskoj i Švedskoj

Image
STOLTENBERG INICIRAO RAZGOVOR /

Milanović preko telefona šefu NATO-a objašnjavao stavove Hrvatima u BiH i vetu Finskoj i Švedskoj

"Plenković! Izlistajte! U kamere je govorio: 'Tko? Da će Turska blokirati Finsku i Švedsku? Pa jeste vi normalni?' Evo, blokirala je tri dana kasnije. Onda je pobjegao kao miš i onda je gurnuo ovog vlasnika kafilerije u Sesvetama da nam objašnjava kako Turska očito ima opravdane razloge. Isuse bože. To je hrvatski ministar vanjskih poslova", reče Milanović.

"Da, istina. Zoka stvarno nekad nešto lupi, ali ovo je ubo, jer je Plenki stvarno dosta glupo i kratkovidno otklonio tu mogućnost i to baš tako kako je Zoka opisao", komentirao je Šprajc i pustio Plenkovićevu izjavu: "Mislite da će Turska blokirati Finsku i Švedsku? Ma, dajte, budite ozbiljni. Ma, dajte, molim vas, nemojte biti smiješni", rekao je Plenković, a Šprajc se potom nadovezao: "Ma dajte, Krešiću, budite ozbiljni i ne pričajte pi*darije. Ma dajte".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A samo tri dana poslije, za cijeli NATO nije bilo ništa ozbiljnije od toga", ustvrdio je Šprajc, pustivši govor turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana u kojem on tvrdi da neće skrenuti sa zacrtanog puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo