STIGAO MU ODGOVOR CRVENOG KRIŽA / Svađa Stožera i gradonačelnika Petrinje! Dumbović: 'Ako je Crveni križ dobio 40 milijuna kn, onda mora voditi brigu'

Ponašanje gradonačelnika pokazuje koliko je nedorastao ovoj situaciji, odgovorio je izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa

6.1.2021.
16:36
VOYO logo

Nesuglasice na relaciji Stožer - petrinjski gradonačelnik! 

Darinko Dumbović naljutio se što nije pozvan na jutrošnji sastanak Stožera, a oštro je prozvao i Hrvatski Crveni križ. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Stožera su objasnili da se sastalo uže vodstvo, kao i da sve što rade u suradnji s gradonačelnicima potresom pogođenih gradova Banovine. Na prozivke da je Stožer sam sebi svrha, a Crveni križ ne radi svoj posao, stigli su odgovori. 

"Ne želim da se na deset strana kuha i da onda imamo da na terenu radi tko što hoće, sustav mora funkcionirati. Ja se bojim za svakog čovjeka, da ima toplu hranu, ako nema topli dom da ima toplu hranu. I kao je Crveni križ dobio skoro 40 milijuna kuna na račun, na račun ovih gradova, onda o njima mora voditi brigu", kazao je gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo ponašanje gradonačelnika pokazuje koliko je nedorastao ovoj situaciji. Mi moramo razmišljati dugoročno, moramo znati da će ova operacija biti iznimno duga i teška i ovakve izjave sigurno ne doprinose miru i spokoju kod građanstva. Mi, na sreću, znamo svoj posao i odradit ćemo ga kvalitetno", rekao je izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa Robert Markt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo