SUZE SU KRENULE VEĆ NA PROBAMA: / U Veloj Luci održan koncert u čast Olivera Dragojevića, emocije su bile prejake

Image
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Izvođače na koncertu su emocije svladale već na probi, a između pjesama su se prisjećali trenutaka s Oliverom

29.7.2019.
23:43
Ivo Čagalj/Pixsell
VOYO logo

Glazbenici i prijatelji Olivera Dragojevića okupili su se ispred župne crkve sv. Josipa u Veloj Luci kako bi održali koncert "Trag u beskraju" u čast Oliveru Dragojeviću, koji je preminuo prije točno godinu dana. Njegovi prijatelji Zorica Kondža, Tedi Spalato, Gibonni, Dupini, Ante Gelo, Nikša Bratoš i ostali otpjevali su Oliverove pjesme, a poklonili su mu i jednu svoju.

Zorica Kondža izjavila je kako su svi imali osjećaj kao da je Oliver cijelo vrijeme s njima, a emocije su ih svladale već na probi te su teško mogli sakriti suze na koncertu. Između pjesama prisjetili su se dragih trenutaka s Oliverom. Zorica Kondža je rekla kako ne zna tko će je opet nasmijati kao Oliver.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

TRAG U BESKRAJU: U Veloj Luci održan koncert u spomen na Olivera Dragojevića

Image

TRAG U BESKRAJU: U Veloj Luci održan koncert u spomen na Olivera Dragojevića

Ulaznice planule za 10 minuta

Ulaznice za "Trag u beskraju" rasprodane su u desetak minuta, a Općina Vela Luka i Turistička zajednica su u centru mjesta postavile veliki videozid na kojem su mještani i turisti mogli pratiti koncert. Koncert su uživo pratili Oliverova supruga Vesna sa sinovima Dinom, Davorom i Damirom, Nina Badrić, Branko Bačić, ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković i ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek, javlja Večernji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spontano okupljanje u Splitu

Oliver je posljednji put u rodnoj Veloj Luci nastupio na jazz-festivalu 2017., samo tjedan dana prije nego što je doznao da je bolestan. Bio je to njegov pretposljednji koncert. Nakon toga je nastupio 15. listopada 2017. u Splitu, povodom 50 godina djelovanja Županijske lige protiv raka.

Prošle su se godijne Splićani spontano okupili na Pjaci kada su doznali za Oliverovu smrt, a danas su to ponovili u vrijeme koncerta u Veloj Luci, pjevajući njegove hitove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo