Dobila policijsku zaštitu / Ivo Komšić pratio sutkinju koja je osudila njegovog sina? Jučer je došao za njom na sud pa pregledavao automobile

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Prije nekoliko dana Ivo Komšić je pisao na adresu emisije RTL Direkt u kojoj je obrazložio zbog čega je, prilikom izricanje presude njegovom sinu, izgubio živce

11.4.2018.
17:45
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Sutkinja Sanja Mazalin koja je u ponedjeljak je izrekla nepravomoćnu kaznu zatvora u trajanju od 30 godina Davidu Komšiću za brutalno ubojstvo bivše djevojke Kristine Krupljan dobila je policijsku zaštitu zbog mogućeg praćena.

Policija je, kako piše Net.hr, reagirala nakon što je primijećeno da je Davidov otac, Ivo Komšić, u utorak stigao do zgrade Županijskog suda u Zagrebu svega nekoliko trenutaka nakon sutkinje Mazalin. Stigao je iz istog pravca iz kojeg je došla i ona - kao da ju je pratio. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je sutkinja Mazalin ušla u zgradu suda, Ivo Komšić je ostao pred zgradom još nekoliko trenutaka pregledavajući i zavirujući u parkirane automobile. Zastao je kraj jednog koji je i markom i bojom identičan automobilu kakvog koristi sutkinja Mazalin koja je izrekla presudu njegovom sinu.

Nadležne službe ocijenile su kako se na to mora odmah reagirati stoga je Ivo Komšić odmah pozvan na obavijesni razgovor, dok je sutkinji Mazalin dodijeljena policijska zaštita. Komšić je nakon ispitivanja pušten jer nije utvrđeno da je počinio kazneno djelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nekoliko dana Ivo Komšić pisao je i na adresu RTL-ove emisije RTL Direkt u kojoj je obrazložio zbog čega je, prilikom izricanje presude njegovom sinu, izgubio živce te napustio sudnicu.

"Normalno da sam bjesan pa neće se iživljavat na mom sinu. Ak je mlađi punoljetnik onda dosudi maksimalnu od 15 godina, a ne iživljavat se. Ne tražim ja oslobađajuću presudu, Bože sačuvaj. Samo da se sudi po zakonu. On ima 19 godina i tako da mu se sudi, a ne da provodi eksperimente na mom sinu", napisao je Komšić u poruci. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, prilikom izricanje kazne zatvora njegovom sinu, Ivo Komšić u sudnici je reagirao burno prozvavši Sud da je Davidu suđeno kao odrasloj osobi, a ne kao starijem maloljetniku, zbog toga što je "dijete iz Bosne". Nakon toga je burno napustio sudnicu naredivši i ostalim članovima obitelji da učine isto.

>> Nepravomoćno odlučeno: Davidu Komšiću 30 godina!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Komšićev otac odgurnuo policajca i vikao: 'Bravo, sudite dijete jer je iz Bosne'

>>  Incident nakon izricanja presude Komšiću, Kristinin stric udario prolaznika koji je dobacivao​

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo