Masovna tučnjava /

Supruga uhićenog Hrvata za RTL: 'Moj suprug nije plaćen s deset tisuća eura za incident u Beogradu

'Ne mogu to ni gledati, to je nešto stravično. Čujte, onaj koji je platio da to rade, vjerojatno nije dobio batine niti je bio tamo', kazala nam je baka jednog od uhićenih

20.12.2017.
19:21
VOYO logo

Još jedan Hrvat završio je u beogradskom centralnom zatvoru, takozvanom srpskom Alcatrazu. 26-godišnji Ante Firić - u masovnoj tučnjavi na Partizanovu stadionu zadobio je najteže ozljede pa je prvo bio u bolnici. No, sada je s petero ostalih na istom mjestu - iza beogradskih rešetaka - i dok javnost tek nagađa, o motivima njihova pohoda za RTL - progovorila je supruga jednog od uhićenih.

Što je pozadina masovne tučnjave na stadionu Partizana - još se istražuje. U beogradski zatvor iz bolnice je doveden i posljednji uhićeni Hrvat, Ante Firić.  Članovima njegove obitelji snimke krvave tučnjave nije bilo lako gledati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu to ni gledati, to je nešto stravično. Nisam znala da ide u Beograd. Čujte, koji je platio da to rade, vjerojatno nije dobio batine niti je bio tu. Čovjek koji je platio je nestao u cijeloj toj rulji koja se dogodila", kazala nam je baka osumnjičenog.

MMA borca Damira Tovarovića koji se također našao u tučnjavi - jutros je posjetila supruga Mia. Odvjetnica iz Splita tvrdi kako njezin suprug nije plaćen s 10 tisuća eura za incident u Beogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Takvi navodi nisu istiniti. I prema njegovom naputku svi mediji koji u nastavku budu prenosili takve netočne, neistinite informacije naš odvjetnik, njegov tim će ih tužiti", kazala nam je Mia Tovarić, supruga Damira Tovarovića.

Tvrdi i kako nikakva droga ni oružje što se spominjalo kod njega nije pronađeno. "Time se njemu kao profesionalnom sportašu nanosi nesaglediva šteta i ugled kako i njemu tako i članovima naše obitelji. On nema nikakvih ozljeda ni lakših, a kamoli težih. Damir u centralnom zatvoru u Beogradu ima isključivo konjuktivitis i to bi bilo sve od njegovih zdravstvenih tegoba", rekla nam je njegova supruga.

Dušan Miljuš, novinar Jutarnjeg lista, sve ovo vidi kao čistu kriminalnu priču. "Kojoj možda treba tražiti uzroke u odnosima između navodno nekih po mojim informacijama neisplaćenih provizija vezano za prodaju nekih Partizanovih igrača", kazao nam je

Beogradski mediji tvrde - zakonski gledano - stvar je jasna. "Njima prijeti od dvije do 12 godina zatvora. Međutim ja očekujem da se oni već za nekoliko tjedana nađu u Hrvatskoj. Naime, za sad ne postoji čvrst dokaz da su oni imali umišljaj da dođu u Beograd i naprave kaos na stadionu", ističe Mladen Radulović, glavni urednik portala Kurir.rs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatvor u kojem se nalazi šestero Hrvata najveći je istražni zatvor na Balkanu. Površine 60 tisuća metara. S hodnicima dugim 14 kilometara. A bijeg iz njega je poput bijega iz labirinta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo