Iznošenje obrane /

Suočavanje s optužnicom: Todorić već satima na ispitivanju u državnom odvjetništvu

Todorić će odgovarati na točke iz optužnice

14.11.2018.
11:20
VOYO logo

Ivica Todorić, koji je prije dva tjedna izručen Hrvatskoj, nakon što je godinu dana bio u bijegu u Londonu, dopraćen je iz pritvora u Remetincu u Županijsko državno odvjetništvo gdje mu je pročitana optužnica. 

U tužiteljstvo na Selskoj cesti Todorić je iz privora u Remetincu dovezen u policijskom kombiju i novinari ga nisu imali prilike vidjeti, ali kako javlja reporterka RTL-a Ivana Ivanda Rožić, stigli su njegovi odvjetnici Jadranka i Čedo Prodanović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jadranka Sloković ranije je najavila da će iznijeti obranu "u jednom i drugom postupku". Todorić se može braniti i šutnjom, no s obzirom na njegove aktivnosti tijekom godine dana u Londonu, to bi bilo teško očekvati. 

Bivši vlasnik Agrokora zajedno je sa svojim sinovima Ivanom i Antom te 12-ero Agrokorovih menadžera i revizora osumnjičen zbog nezakonitog pribavljanja više od milijardu kuna iz Agrokora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se i da će izvanraspravno vijeće Županijskog suda u posljepodnevnim satima odlučivati o Todorićevoj žalbi na pritvor te postoji mogućnost da će izaći iz pritvora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo