budućnost dinastije / Sulejmanovi sinovi u bitci za prijestolje!

Image
Foto: RTL

Dok Sulejman leži u krevetu bez svijesti, svatko u palači zabrinut je za budućnost dinastije. Svi vide Mustafu kao Sulejmanovog nasljednika, čak i Turgut Piri Reis i janjičari, no Selim još uvijek vrši dužnost čuvara obitelji i namjesnika, barem dok se sultanovo zdravlje ne popravi.

26.4.2014.
16:06
RTL
VOYO logo

Sulejmanovo zdravstveno stanje ne ide na bolje. Od bolova se ne može kretati i sve češće gubi svijest. Svi dvorani iščekuju najgore, pa čak i janjičari i Piri Reis, koji na prijestolju vide samo svog štićenika Mustafu. No, zaboravili su na gnjevne Huremine sinove, Selima i Bajazita, koji također žele sjesti na najprestižniji tron na svijetu… Započinje borba prinčeva!

Image
Foto: RTL



Dok Sulejman leži u krevetu bez svijesti, svatko u palači zabrinut je za budućnost dinastije. Svi vide Mustafu kao Sulejmanovog nasljednika, čak i Turgut Piri Reis i janjičari, no Selim još uvijek vrši dužnost čuvara obitelji i namjesnika, barem dok se sultanovo zdravlje ne popravi. I dok Selim ima veliku podršku majke Hurem, Rustem-paša odluči poduprijeti Bajazita u borbi za prijestolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL



Međutim, Sultan se iznenada budi i želi vidjeti obitelj, ali zbog groznice u bunilu zove Mustafino ime. Hurem se svim silama trudi pomoći suprugu i u teškoj bolesti udovoljiti mu svaki hir i ispuniti svaku želju, pa naredi da se hitno pozove Mustafu da dođe u palaču… Njezina djeca i dvorani će na različit način protumačiti njezin postupak, ne uvidjevši da ona to čini iz ljubavi prema vladaru.

S obzirom da liječnici, vidari i travari ne uspijevaju izliječiti Sulejmana, Hurem pristaje zatražiti pomoć od vračara koje plesom i molitvama tjeraju bolest. Za to se vrijeme, u uvali ispod palače, skupljaju galije s Mustafinim pristalicama. Iako je Sulejman još uvijek živ, sprema se rat prinčeva za prijestolje, stoga ne propustite pogledati novu epizodu serije „Sulejman Veličanstveni“ u nedjelju, 27. travnja u 19:15 sati na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike