PREDAJTE SE SPEKTAKLU! / Sulejman Veličanstveni 'prošetao' ulicama Zagreba

U Hrvatsku je stigla još jedna veličina koja je izazvala pravu pomamu. "Sulejman Veličanstveni" je pet dana prije velike premijere na RTL-u, malo prošetao Zagrebom ruku pod ruku sa svojom dragom. Obožavatelje u zezanciji nimalo nije smetalo što su se družili s kartonskim zvijezdama.

22.8.2012.
18:08
VOYO logo

Pojavio se u Hrvatskoj nekoliko dana ranije i odmah izazvao pomutnju. Prolaznici su teško mogli vjerovati da su krajičkom oka ugledali sultana kartonskom glavom i bradom.

Stiže nam prva sapunica koju će bez srama moći gledati i muškarčine. Njih, naravno, neće toliko zanimati ljubavni zaplet, već to što mogu zaviriti u tajne harema ili na raskošno bojno polje.

Svi se još sjećaju Onura ili HalitaErgença. Jako se svidio domaćim ženama, pa Hurem mora dobro pripaziti na njega jer je ovdje popularniji i od Brada Pitta.

Muškarac koji će se u seriji pojavljivati ruku pod ruku sa svojom Hurem brzo je postao i zagrebačka atrakcija. Prolaznici teško mogu dočekati ponedjeljak pa su se do tada odlučili sami zabaviti svojim scenarijem.

Riječ je o jednoj o najdojmljivijih povijesnih ličnosti koje su ekranizirane na spektakularnom setu. Samo je gradnja replike Topkapi palače trajala godinu dana, a otkad je serija počela s emitiranjem, broj posjetitelja prave palače Topkapi porastao je čak četiri puta.

"To što je on 'veličanstveni', što mu je nadimak Veličanstveni... Zapravo je nadimak preslab izraz. Jedan od najvažnijih razloga što mu je dodijeljen atribut 'veličanstveni' jest to što je bio pobornik pravde i pun ljubavi", izjavio je glavni glumac serije Halit Ergenç.

I Turci u Zagrebu odmah su na prvu prepoznali čiju to kartonsku figuru vide.

U novom je pohodu Sulejman Veličanstveni s najgledanijom turskom sapunicom ikad pokorio 41 državu u cijelom svijetu. Nema sumnje, od ponedjeljka, 27. kolovoza, u 20. sati će mu se i Hrvatska rado predati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo