nova razina apsurda / Sudac policiji naredio uklanjanje transparenta protiv HNS-a na niželigaškoj utakmici

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Desetak navijača Zmaja iz Blata na korčuli na niželigašku je utakmicu ponijelo transparent protiv HNS-a, no sudac je naložio da se taj transparent ukloni

3.4.2018.
9:54
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogomet već je dugo vremena izvor apsurdnih situacija, no ona koja se protekle subote dogodila u Baškoj Vodi probila je i dosadašnje granice apsurda, ako ih je uopće i bilo, piše Slobodna Dalmacija. 

Ondje se naime odigrala utakmica niže lige između domaće Uranije i gostujućeg Zmaja iz Blata na Korčuli, a gostima je podršku stigla pružiti i nekolicina navijača. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa sobom su ponijeli i transparente, a jedan od njih sadržavao je i direktnu poruku Hrvatskom nogometnom savezu i njihovom načinu rada. Na transparentu se nalazio prekriženi logo HNS-a. 

Međutim, suci utakmice nisu dopustili da se utakmica igra uz takav dekor, pa su od organizatora uvjetovali da se transparent ukloni kako bi utakmica mogla početi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju su poslali i policajca kako bi to učinio, a navijači, ne želeći stvarati nerede, poslušali su upute koje su im naložene. 

Prvi je to put, koliko je poznato, da se u Hrvatskoj nešto slično događa. Sloboda govora očito je ostala samo privilegiranima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo