SVI TONKINI GOSTI / 'Studio 45' proslavio prvi rođendan!

Image
Foto: RTL

Talk show 'Studio 45', u kojem voditeljica Antonija Mandić od ponedjeljka do četvrtka u 23.15sati na RTL-u 2 zabavlja gledatelje svojim zanimljivim gostima i temama, slavi svoj prvi rođendan!

15.2.2012.
10:01
RTL
VOYO logo

Studio 45 se počeo emitirati 14. veljače 2011., a kroz studio je prošlo više od 300 gostiju s domaće estrade, sportaša, političara, poduzetnika, pa i znanstvenika. No, također, Antonijini gosti bili su i ministri, poput Mirele Holy i Rajka Ostojića.

Antonija je, između ostalih, imala čast ugostiti Severinu, Olivera Dragojevića, Ninu Badrić, Vannu, Gibonnija, Massima Savića, Josipu Lisac, svjetski poznate violončeliste Luku Šulića i Stjepana Hausera (koji su se vratili ponovno Tonki u studio),  Nenu Belana, Maju Šuput, Tatjanu Matejaš Tajči, Tonyja Cetinskog, Sergeja Trifunovića, Miroslava Ćiru Blaževića, TBF, Gorana Bareta te mnoge druge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A polemike koje su započele u Studiju 45 'proširile' su se i izvan Krapinske ulice pa je tako najveći odjek u medijima imala rasprava o životinjskom krznu, jezična rasprava Pauletić - Žanić, te rasprava o EU referendumu.

"Svi gosti do sada bili su odlični, svatko na svoj način - od Luke Nižetića, koji je zalijepio žvakaću pod stol, Parnog valjka koji mi je do 5 minuta prije početka emisije lagao da Aki više nije dio benda do Severine koja je 3 puta napuštala studio. U sljedećoj godini želim da se svi moji gosti požele vratiti u 'Studio 45', da mi Michael Jordan dođe u emisiju i da dobijem publiku u studiju! Skromna žena, znam!", našalila se Antonija Mandić koja je sinoć, u 23.15 sati na RTL-u2 ugostila pjevačicu Vlatku Pokos i glumicu Ivu Štrljić kao dvije ‘sretno - slobodne’ žene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak, 16. veljače u Studio 45 doći pjevačica Danijela Martinović koja će s Tonkom pričati o karijeri, životu, duhovnosti, ljubavi i budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo