GRAĐANI UZNEMIRENI / Što se događa u međimurskom mjestu? Razbijena stanica i staklo na društvenom domu

Image
Foto: eMeđimurje

Načelnik Policijske postaje Mursko Središće kaže kako vjerojatno motiv nije vandalizam, nego provokacija ili nešto slično

27.6.2019.
21:10
eMeđimurje
VOYO logo

Dok je većina ljudi u Hrvatskoj se spremalo za proslavu Dana državnosti, i potom za svoj posao, određenoj skupini se prohtjelo svoj bijes i mržnju iskaliti na Staroj školi ili Društvenom domu u Selnici te na autobusnoj postaji u Zebanec Selu, piše eMeđimurje

Prvo je 24. svibnja od 17,20 do 17,40 sati (zabiliježeno na video nazornoj kameri) na selničkoj Staroj školi razbijeno prozorsko staklo koje se nalazi na prostoriji odmah do Vatrogasnog doma, a u razdoblju od 24. do 26. lipnja do 8 sati (tada je policija uvidjela ili joj je javljeno) razbijena su stakla ili 'pleksiglas' na autobusnoj postaji u Zebanec Selu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promatraju se snimke s video nadzora

U PP Mursko Središće kažu kako je policija odmah poduzela određene radnje, te se sada promatraju zapisi s video nadzora u Selnici, kao i sve što ima veze s događajem na autobusnoj postaji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Motiv je provokacija?

Načelnik Policijske postaje Mursko Središće, mr.sc. Miljenko Vrbanec kaže kako se utvrđuje tko je počinio ova nedjela, kako vjerojatno motiv nije vandalizam, nego provokacija ili nešto tome slično.

U Općinskoj upravi nisu voljni, ali niti zaduženi o nedavnim događanjima govoriti, osim što kažu kako su policiji predali, odnosno uputili je na videozapis s kamere postavljene u potkrovlju selničke Stare škole, a sve se dogodilo u trenutku kada je načelnik Općine Selnica, Ervin Vičević na putu u Bosni i Hercegovini i Republici Sjevernoj Makedoniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok policija svoje radi i dok je Vičević na putu, stanovnici će osluškivati kako se odvija istraga o ovim nemilim događajima, koji sada uistinu jesu uznemirili najveći dio žitelja s područja Općine i Župe Selnica, piše eMeđimurje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo