ISTRAGA U TIJEKU / Splićani o druženju u konobi 'Pršut': 'Znam jednog suca koji dolazi kod Keruma'

Jučer je konobu gdje se krajem siječnja održala sporna zabava, obišla i policija, a istraga, kažu nam, još traje

6.2.2021.
18:30
VOYO logo

Rođendanska proslava nekadašnjeg nogometaša Ivice Mornara na kojoj su se okupili ugledni splitski suci, izazvala je brojne reakcije. Osim što su se okupili u konobi budućeg kandidata za splitskog gradonačelnika Željka Keruma, kršili su mjere Nacionalnog stožera, ali i sudački kodeks. 

Dok suce čeka stegovni postupak, splitska policija i dalje istražuje slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kerum snimku više ne želi komentirati

Snimku fešte u svojoj konobi "Pršut" gdje su bili i ugledni splitski suci, Željko Kerum nije htio više komentirati. Samo je dodao da su mu napravili problem. 

"Mislim da je on prijatelj s tim sucima, zato i prolazi tako. Možda ne bi smjela to kazati, ali ja znam jednu osobu koja je isto sudac koja kod njega dolazi", rekla je Nada iz Splita. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada pogledate trebali bi biti za vrijeme svog posla u redu, ali i izvan svog radnog vremena. Jer ovo što oni rade, to daje već neku konotaciju na nešto. Jer nije nekoga zvao bezveze, jer valjda netko očekuje od nekoga nešto", kazala je Nada Radnić Kovačević iz Splita. 

"Vjerojatno toga ima još, samo je ovo isplivalo jer je interesantno. A što o tome mislim? Žalosno, neki svjetionici morala. A što ću vam pričati", kaže Mirko Tudor iz Splita. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
izbio skandal /

Sudac sa zabave kod Keruma: 'Pozvao me bivši nogometni reprezentativac, koji s nama igra veteranski mali nogomet, na rođendan'

Image
izbio skandal /

Sudac sa zabave kod Keruma: 'Pozvao me bivši nogometni reprezentativac, koji s nama igra veteranski mali nogomet, na rođendan'

Predsjednik Vrhovnog suda osudio ponašanje sudaca

Predsjednik Vrhovnog suda osudio je ponašanje petorice sudaca, te pokrenuo  postupak protiv njih pred nadležnim sudskim vijećima.

"Sporno je onome što je u cijelom društvu. To nije ništa nego ono što se može vidjeti svaki dan. Lockdown ne vrijedi za sve? Kada je sve vrijedilo sve za sve. Nikad nije i nikad neće", kaže Vicko iz Splita. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam spremna nikome zamjerati ništa, svi smo mi ljudi. Dođe ljudima proveseliti se, i to ljudima svih struka. To tako ispadne ružno", rekla je Višnja iz Splita. 

Jednaka pravila za sve

A da mimo zabrana neki ugostiteljski objekti ipak rade, nešto je na što je udruga ugostitelja već upozoravala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Konkretno taj slučaj ne bi komentirala, ima tko to može komentirati. I tko tu može poduzeti što treba ako treba. Ovom prilikom želim naglasiti da bi se trebala jednaka pravila odnositi na sve. Konkretno među nama ugostiteljima, ako krene popuštanje mjera, da to bude horizontalno prema svima jednako. Jer među ugostiteljima imamo svakojakih primjera za koje smo rekli da takve primjere ne podržavamo", rekla je predsjednica Nacionalne udruge ugostitelja Jelena Tabak

Jučer je konobu gdje se krajem siječnja održala sporna zabava, obišla i policija, a istraga, kažu nam, još traje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo