SULUDO VRIJEME: / Za vikend pripremite kratke rukave i kreme za sunčanje, a zatim opet vadite kapute!

Image

Danas nas očekuje promjenjivo vrijeme kakvo nas je pratilo u ponedjeljak. Nešto pljuskova moglo bi biti u Zagori dok će drugdje puhati burin i hladiti zrak.

17.5.2016.
8:48
VOYO logo

Sunčano, ponegdje i vedro vrijeme očekuje se u srijedu, a dnevne temperature kretat će se između 18 i 23 stupnja, javlja Slobodna Dalmacija.

U četvrtak nas očekuje više oblaka uz tek povremena sunčana razdoblja. Najavljena je kiša duž cijelog Jadrana. Puhat će pojačano jugo, a kasno navečer na sjevernom djelu Jadrana i umjerena bura. Dnevne temperature bit će slične onima u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
CIJELI BALKAN SE CRVENI: /

AccuWeather objavio dugoročnu prognozu za ljeto

Image
CIJELI BALKAN SE CRVENI: /

AccuWeather objavio dugoročnu prognozu za ljeto

Ljetno vrijeme za vikend

Petak će biti promjenjiv, a temperature bez veće promjene u odnosu na četvrtak. Vikend koji nas očekuje trebao bi biti pravi 'ljetni'. Vrijeme bi trebalo biti bez oblačka s dnevnim temperaturama od 21 do 26 stupnjeva.

Kako Rade Popadić iz Crometea navodi za Slobodnu Dalmaciju, vrijeme će još toplije biti u nedjelju s obiljem sunca i temperatura i blizu 30 stupnjeva pa bi mnogi mogli otvoriti sezonu kupanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema informacijama s DHMZ-a, ljetne temperature između 25 i 27 stupnjeva Celzijevih očekuju se samo u unutrašnjosti zemlje i to ponajviše u Slavoniji. Tako se u nedjelju 27 stupnjeva očekuje u Vinkovcima, Slavonskom Brodu, Slatini, Gradištu i Đakovu.

Gradovi na Jadranu trebali bi biti 'svježiji' i temperature bi se trebale kretati između 20 i 23 stupnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Značajan pad temperatura

Ponedjeljak će definitivno pokvariti vikend te će diljem Hrvatske biti znatnih količina kiše. Očekuje se i značajan pad temeperatura - u primjerice Bjelovaru će s 26°C u nedjelju pasti na 16°C u ponedjeljak, u Zagrebu s 24°C na 15°C, u Osijeku s 26°C na 17°C, a u Slavonskom Brodu s čak 27 na 16 stupnjeva Celzijevih, prognozira Državni hidrometeorološki zavod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo