STIŽE VELIKA PROMJENA VREMENA: /

Čekaju nas nova sunčana razdoblja, temperature će ići preko 10 stupnjeva, ali neće svi uživati

Image

Pretežno sunčano, u unutrašnosti povremeno s umjerenom naoblakom. Na kopnu ujutro mjestimice mraz i kratkotrajna magla.

19.11.2017.
20:24
VOYO logo

U utorak će tako u cijeloj zemlji biti pretežno sunčano, u unutrašnosti povremeno s umjerenom naoblakom. Na kopnu ujutro mjestimice mraz i kratkotrajna magla. Vjetar uglavnom slab, na Jadranu većinom umjeren sjeverozapadnjak i bura, još u noći i prijepodne na srednjem i južnom dijelu povremeno jaki. Najniža jutarnja temperatura od -5 do 0, na Jadranu između 4 i 9. Najviša dnevna od 5 do 10, na Jadranu između 12 i 17 °C.

U Zagrebu će također biti sunčano, a temperature neće biti u minusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Dnevne temperature će postupno rasti do 16 ponegdje i 17 stupnjeva Celzijevih koliko bi mogle iznositi do kraja idućeg tjedna, a u porastu će biti i jutarnje koje će ponegdje biti i 10 stupnjeva.

Image

Iako će na Jadranu u početku tjedna biti pretežno sunčano i razmjerno toplo, u Splitu će zapuhati i umjereno jako jugo, koje će dodatno povisiti dnevnu temperaturu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod meteoropata se može javiti glavobolja i slabija koncentracija, a pojačane tegobe mogu biti prisutne i kod kroničnih bolesnika. Prema kraju dana, s odmicanjem fronte tegobe će malo oslabiti.

Image

Početak tjedna u Rijeci će obilježiti relativno visoke temperature za ovo doba godine i sunčano razdoblje. U utorak će dnevna temperatura u Rijeci ići i do 11 stupnjeva.

Image

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo