STIGLA REAKCIJA S PANTOVČAKA: / 'Najošrije odbacujemo zlonamjerne tvrdnje Radeljića, apsurdne su i neistinite'

Image
Foto: Pixsell
22.12.2018.
16:09
Pixsell
VOYO logo

Ured predsjednice oglasio se o optužbama smijenjenog savjetnika Mate Radeljića, koji tvrdi da ga je smijenila SOA u kafiću, i to uz prijetnje. Najoštrije su odbacili njegove tvrdnje.

SAVJETNIK RADELJIĆ KOJEG JE KOLINDA RAZRIJEŠILA: ‘Smijenjen sam uz prijetnju SOA-e. Rekli su mi da su spremni autom se zabiti u mene’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POZADINA SMJENE KLJUČNOG ČOVJEKA PREDSJEDNICE: Kolinda je morala ispuniti želju najmoćnijem čovjeku u zemlji, ovo je kraj jedne politike

"Ured predsjednice najoštrije odbacuje zlonamjerne tvrdnje da je na bilo koga ikada vršen pritisak bilo izravno ili neizravno da podnese ostavku, stoji u priopćenju s Pantovčaka kojim je Kolinda Grabar-Kitarović u subotu poslijepodne reagirala na tvrdnje njezina dojučerašnjeg savjetnika Mate Radeljića", priopćeno je s Pantovčaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Apsurdne i neistinite tvrdnje'

Objašnjavaju kako je u praksi dovoljan samo jedan potpis za smjenu ili postavljanje dužnosnika u Uredu predsjednice te navode kako su "tim više apsurdne i neistinite tvrdnje da je pri tom bilo potrebno na neprimjeren način uključivati bilo koju treću stranu. Predsjednica, isto tako, očekuje od svih nadležnih službi da u potpunosti rade sukladno propisima, zakonima i smjernicama o njihovom radu, te u skladu s profesionalnim standardima", zaključuje se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo