Stigla je pužnica / Sretan završetak Anastasijine priče: 'Dokazali smo da kad institucije zakažu, narod je tu da uskoči'

Image
Foto: Facebook / Pužnica za Anastasiju

Malena je Anastasija s dvije godine ostala bez sluha, i dalje bez poznatog razloga

13.2.2019.
16:40
Facebook / Pužnica za Anastasiju
VOYO logo

Malena Anastasija (4), koja je iz eutvrđenih razloga sa samo dvije godine ostala bez sluha, napokon je dobila i drugu pužnicu. 

U ovoj priči sa sretnim završetkom sudjelovali ste upravo vi, koji ste donirali za pužnicu, a kako je Anastasijina majka objavila na Facebooku, pužnica je stigla!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš poklon je stigao i sada idemo dalje, konačno ćemo i drugo uho razveseliti zvukovima. Hvala vam što ste nam pomogli da ovo sve postane stvarnost. Idemo dalje i Bože zdravlja te molimo. Srce je moje veliko k'o kuća, ljubavi imam za života 100, a moja najveća, moja sve, Anastasija je prva ispred svih i svega, najjjpreča. Evo ljubavi mojoj najljepši poklon na svijetu.

Hvala vam još jednom jer ste dokazali po milijunti put, kad su baš sve institucije zakazale, da jedino što još nije laž i prevara smo mi - narod i samo to je jedino sigurno da ćemo si pomoći biti jedni uz druge. Svi vi ste dio našeg čuda koje je iz sna prešao u javu. Hvalaaa vam beskrajno", napisala je majka djevojčica na Facebooku.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, putem društvenih mreža pokrenuta je akcija prikupljanja sredstava za malenu Anastasiju kojoj je druga pužnica bila potrebna kako bi mogla imati normalan život, a koju HZZO ne financira.

Malena je Anastasija s dvije godine ostala bez sluha, i dalje bez poznatog razloga. Prošle godine je operirana te joj je ugrađena jedna pužnica, a trošak je snosio HZZO. Međutim, za normalan život potrebna joj je bila i druga pužnica koja košta 157 tisuća kuna, ali nije pokrivena osiguranjem. Zbog toga bi njena samohrana majka trebala platiti kompletan iznos.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo