SRETAN KRAJ POTRAGE / Majci troje djece izgubio se svaki trag u Zagrebu, prijateljica otkrila: 'Nazvala me, živa je Bogu hvala'

Image
Foto: Nestali.hr

Za Anom se tragalo od prošlog utorka kad joj se svaki trag izgubio na području Zagreba. Zadnji je put viđena u kafiću na Savici, nakon čega je krenula prema parkiralištu koje kamera više nije pokrivala

19.6.2024.
10:22
Nestali.hr
VOYO logo

Zagrepčanka Anita Jurić (36), koja je nestala prije osam dana, javila se da je živa i zdrava. Potvrdila je to njezina kuma, inače poznata blogerica Kristina Kovačević Hitrec koja je prije više od tjedan dana i objavila da je nestala.

"Anita me nazvala. Živa je Bogu hvala, sve će biti u redu. Sada će se rješavati procedura da se istraga završi i da sve bude ok. Molim vas bez puno pretpostavki i naklapanja", napisala je u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Anom se tragalo od prošlog utorka kad joj se svaki trag izgubio na području Zagreba. Zadnji je put viđena u kafiću na Savici, nakon čega je krenula prema parkingu kojeg kamera više nije pokrivala. Njezin je nestanak bio prijavljen i u nacionalnoj evidenciji nestalih osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U danima neizvjesnosti koji su uslijedili, svi su bili u strahu jer Anita ima troje malo djece, no potraga je dobila sretan epilog.

POGLEDAJTE VIDEO: Na obali Italije: U dva brodoloma 11 mrtvih, više od 60 nestalih, među njima 26 djece

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo