Sretan Božić želi Vam Ministarstvo uprave!

Vjerovali ili ne, na stranicama e-Hrvatske još je Božić. Stranicu nitko od nadležnih nije posjetio niti ju je itko ažurirao još od vremena bivše premijerke Jadranke Kosor.

28.5.2012.
10:01
VOYO logo

Otvara li ikada pomoćnik ministra uprave za e-Hrvatsku Darko Parić službenu internetsku stranicu e-Hrvatske? Zapravo otvara li ju u tom Ministarstvu itko uopće?

Jer da se to katkada radi, dapače, da se podstranica e-Hrvatska ("koja potiče i prati razvoj informacijskog društva, jedinstvene informacijsko komunikacijske mreže te razvitak informacijskog sustava državne uprave") ažurira, netko bi zasigurno primijetio kako se preko njene naslovnice smiješi snješko bijelić koji građanima želi sretan Božić i uspješnu 2012. To zapravo ni ne čudi, jer posljednja "novost" iz e-Hrvatske postavljena je na toj stranici 3. siječnja ove godine, a posljednja najava na istoj stranici objavljena je 24. studenog prošle godine s naslovom "Započele pripreme za Dan sigurnijeg interneta 2012.".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako svatko tko se želi štogod informirati primjerice o najavljenim e-osobnim iskaznicama, na službenom webu e-Hrvatske to neće moći jer tamo kao da je s odlaskom Jadranke Kosor vrijeme stalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo