Arena - prazna / Srbi nam nisu pomogli: Norvežani izborili prva dva zagrebačka boda ispred jedva nekoliko stotina gledatelja

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Otvoren je drugi krug u zagrebačkoj Areni. Veliki hrvatski takmac za ulazak u polufinale Norveška pobijedila je Srbiju 32::27

18.1.2018.
19:53
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Srbi su pretrčali Norvežane u prvom dijelu, odigravši izvrsno poluvrijeme u kojemu su postigli 17 golova. Međutim Norveška je najefikasnija reprezentacija prvenstva. Njihov ubojit napad predvođen Sagosenom također je zabio 17 za 30 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku je bilo jasno da su se Srbi potrošili nakon silnih problema s ozljedama i mukotrpno izborenim prolaskom prve skupine. Norvežani su odmakli na pet razlike, iskoristivši srbijansku crnu rupu u prvih deset minuta nastavka. Povratka za Srbiju nije bilo. Norveška rutinirano privodi utakmicu kraju za konačnih 32:27.

'Nećemo podići bijelu zastavu'

Srbijanski izbornik Jovica Cvetković za trenutne okolnosti u kojima je njegova reprezentacija bio je zadovoljan. "Igrali smo protiv doprvaka svijeta, i to nakon tri teške utakmice u Splitu. Zadovoljan sam svojom momčadi", kazao je nakon utakmice Cvetković. U preostale dvije utakmice, ističe, neće izaći s bijelom zastavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Norvežani su očekivali lakši posao. "Nije bilo lako, Srbija je diktirala visok intenzitet igre, zbog toga smo ijmali puno problema u prvom dijelu i morali smo se jako potruditi u drugom poluvremenu", kazali su iz norveške reprezentacije.

U Areni je bilo tek nekoliko stotina gledatelja. Među njima rijetki srbijanski navijači, nekoliko desetaka Norvežana te domaći gledatelji koji su uranili na hrvatsku utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo