'SAMO KLIZI' / Šprajc 'obrisao' i ministra Filipovića: 'Svaki listić toalet papira trebao bi nositi potpis s njegovom titulom'

Šprajc je 'ubo' ministra Filipovića zbog internog dopisa koji je odaslao kada je preuzeo dužnost tražeći da ga se titulira kao 'izvanrednog profesora doktora znanosti'

20.5.2022.
23:50
VOYO logo

U 'Stanju nacije', novoj političkoj satiri RTL-a, Zoran Šprajc pozabavio se i novim ministrom gospodarstva i održivog razvoja Davorom Filipovićem koji s nogu rješava probleme s cijenama nafte i plina i studente poučava kako do 24 godine zaraditi prvi milijun, a opušta se uz rap glazbu.

Šprajc je ''ubo'' Filipovića zbog internog dopisa koji je odaslao kada je preuzeo dužnost u ministarstvu tražeći da ga svi tituliraju kao ''izvanrednog profesora doktora znanosti''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Svatko bi se rado obrisao s takvom titulom'

'To je, dakle, prva odluka ministra energetike - da ga se u svim aktima oslovljava s ''izv.prof.dr.sc.'' pa će i službena narudžbenica ministarstva za, recimo, toalet papir morati nositi takav potpis. Ali zašto stati samo na službenim aktima? I svaki listić toalet papira bi trebao imati potpis ''izv.prof.dr.sc. Davor Filipović''. Svatko bi se rado obrisao s takvom titulom'', otrovno je ustvrdio Šprajc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo