ŠPRAJC RAZVALIO KOMENTAROM KAMPANJE: / 'Volove smo 30 godina gledali na saborskim sjednicama, a Škoro ih je odlučio približiti narodu'

Image
Foto: RTL

Leš vola kojeg je narodu Dubrave prekjučer priuštio Miroslav Škoro bio je čak 250 kilograma lakši i manji od leša vola kojim je nekad Dubravu častio Franjo Tuđman

16.6.2020.
7:15
RTL
VOYO logo

I Miroslav Škoro organizira zanimljive performanse, ali kulturno gastronomske.

Naime, Škoro ne skriva da mu je u političkom djelovanju uzor Hrvatska demokratska zajednica. I po uzoru na svoj uzor, Škoro u kampanji nastupa sa svirkom, pjesmom i - pečenim volovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako smo u zagrebačkoj Dubravi ovog vikenda imali ponovo priliku vidjeti leš vola nabijenog na kolac kojem u laganoj vrtnji uz pjesmu i veselje majstori za volove režu meso kojim hrane oduševljeni narod, kazao je Zoran Šprajc u RTL Direktu.

Škoro je odlučio volove ponovo približiti narodu

Prekrasan prizor odmah je izazvao emocije i sjećanja na prvu pobjedu dr. Franje Tuđmana i Hrvatske demokratske zajednice koja je u Dubravi također proslavljena velikim pečenim volom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga, 30 godina smo volove mogli gledati samo na televiziji u prijenosima saborskih sjednica, ali evo Škoro je odlučio volove ponovo približiti narodu, nadajući se da će za komad žilave voletine narod i njemu omogućiti da ga ponovo gledamo u izravnom prijenosu saborskih sjednica.

Doduše, leš vola kojeg je narodu Dubrave prekjučer priuštio Miroslav Škoro bio je čak 250 kilograma lakši i manji od leša vola kojim je nekad Dubravu častio Franjo Tuđman što samo potvrđuje koliko je Tuđman bio velik, a Škoro mali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo