'GIGANTSKI OBRAČUN' / Šprajc otkrio: 'Plenković i Vučić vode bitku svih bitaka'; Jedan je na Istočnom, a drugi na Zapadnom frontu'

Zato je zadužio kaplara Davora Filipovića koji iza sebe ima već nekoliko bitaka s cijenama, sjećamo se fantastičnih uspjeha koje je postigao početkom godine kada je inflacija bila 7 posto

15.9.2023.
23:52
VOYO logo

"Hrvatska i Srbija prvi put zajedničkim naporima ušle su u dosad neviđeni gigantski obračun s inflacijom. Baka svih bitaka, kako bitku protiv inflacije već zovu mediji, počela je u petak 8. septembra kada se srpski predsjednik Aleksandar Vučić golim rukama uhvatio u obračun s inflacijom", rekao je Zoran Šprajc u Stanju nacije. Uhvatio se teme o inflaciji i cijenama koja je već nekoliko mjeseci glavna u medijima diljem Hrvatske, ali i Srbije.

"Golim rukama je srbijanski predsjednik sam samcat snižavao cijene, to jest, cene i spuštao ih jednu po jednu. A baš ti trenuci, pratili su se bez daha u cijeloj regiji, napetije nego ždrijeb za Ligu prvaka", prokomentirao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zadužio je kaplara Davora Filipovića'

"Vučić je vrlo hrabro ruku uranjao u košaricu cijena riskirajući da ga neka od njih ugrize kao guja otrovnica ali svaki puta Vučić je iz košarice izlazio kao pobjednik. Dodatnu neizvjesnost unosila je činjenica da baš nitko osim izvjesnog Bojana nije znao što će sljedeće Vučić izvući iz košarice, hoće li to biti delišes sok od jabuke ili šampon za bebe.

Image
KOMENTIRAO JE I GRLIĆA RADMANA /

Plenkovića novinarka ispitivala o plinu, a on se zgražao: 'Na kraju bude čovjeku žao činiti dobro. Nevjerojatno...'

Image
KOMENTIRAO JE I GRLIĆA RADMANA /

Plenkovića novinarka ispitivala o plinu, a on se zgražao: 'Na kraju bude čovjeku žao činiti dobro. Nevjerojatno...'

Nakon što je Vučić 8. septembra otvorio istočni front i napao inflaciju golim rukama, već 9. rujna u napad je krenuo i hrvatski feldmaršal Aleksandar Plenković, pardon Andrej Plenković. Impresioniran uspjesima svog srpskog kolege naredio je da se i njemu pripremi jedna takva košarica s kojom će udariti na cijene na Zapadnom frontu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato je zadužio kaplara Davora Filipovića koji iza sebe ima već nekoliko bitaka s cijenama, sjećamo se fantastičnih uspjeha koje je postigao početkom godine kada je inflacija bila 7 posto. Nakon njegove intervencije i zamrzavanja cijena inflacija je poražena došla na 12 posto", rekao je Šprajc u večerašnjoj emisiji Stanje nacije.

 Cijeli komentar Zorana Šprajca pogledajte u priloženom videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo