ZVIJEZDA RTL-A / Šprajc osvojio još jednu ružu za TV osobu godine pa se javio u Direkt: 'Mogao bih izložiti buket'

Šprajcu je ovo već treća ruža za TV osobu godine, a lani ju je osvojila RTL-ova Damira Gregoret

28.4.2020.
22:55
VOYO logo

Večernjakovu ružu za TV osobu godine još jednom je osvojio Zoran Šprajc. Dodjela je ove godine izgledala kao nikad prije.

U praznom HNK bili su samo voditelji, a prezenteri i dobitnici javljali su se putem videoveze. Od doma su se javljali i glazbenici. Šprajcu je ovo već treća ruža za TV osobu godine, lani ju je osvojila RTL-ova Damira Gregoret

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANI ČLANAK

U povodu osvajanja još jedne Večernjakove ruže, već treće za osobu godine, a jednu je osvojio i RTL Direkt, Zoran Šprajc se javio u RTL Direkt koji je večeras uređivala i vodila Mojmira Pastorčić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogao bih izložiti buket, da ga mogu izložiti. No, ovo je neobična situacija pa nema sada te ruže koju sam osvojio pa je ne možemo pokazati i izlagati. Ali doći će valjda nekom dostavom idućih dana", našalio se Šprajc. 

"Lijepo je. Treća ruža u ovim nekim zanimljivim okolnostima, a zanimljiva je bila sama dodjela. Lijepo su to organizirali Večernji list i Hrvatska radiotelevizija. No, lijepo je to sve RTL zaokružio jer bez RTL-a ne bi bilo ni svih tih ruža. Ni mojih ni naših. A ove svoje sam dužan svim našim kolegama iz RTL-a", kazao je Šprajc te istaknuo da je dužan i Mojmiri Pastorčić koja mu je desna ruka u Direktu već dvije godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nekoliko latica sigurno pripada i tebi, Mojmira", zaključio je Šprajc kojega u Direktu ponovno možete gledati u četvrtak.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo