ZOMBIE KOALICIJA / Šprajc: 'Plenkoviću i Tomaševiću je ostao jedan žestoki i duboki francuski poljubac'

'Sve drugo je razmijenjeno. HDZ-u Hrvatska, a Možemu! Zagreb', kazao je Šprajc

30.6.2023.
22:58
VOYO logo

Stranka Možemo! odradila je sve kako bi Andreju Plenkoviću olakšala predizborne probleme - konstatirao je u Stanju nacije na RTL-u Zoran Šprajc.

''Centralni komitet stranke Možemo! je na svojoj sjednici zaključio da neće prihvatiti molbu i cviljenje Peđe Grbina da na izbore idu zajedno sa SDP-om. U kabinetu Andreja Plenkovića našli su se pred teškim izazovom - hoće li to proslaviti s francuskim šampanjcem ili nekim domaćim pjenušcem'', kazao je Šprajc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podrumar Šeks donio šamanjac

''Presudio je glavni podrumar stranke Vladimir Šeks, koji se iz podruma na Trgu žrtava fašizma vratio s kompromisnim rješenjem i donio pjenušac Petra Graše simboličnog naziva French Kiss. Jer sve što je sad ostalo Tomislavu Tomaševiću i Andreju Plenkoviću jest da razmijene jedan žestoki i duboki francuski poljubac. Sve drugo je već razmijenjeno. HDZ-u Hrvatska, a Možemu! Zagreb. Nakon što su se riješili onih jadnika iz SDP-a i jedni i drugi, u Hrvatskoj i u Zagrebu mogu vladati duže nego što su Osmanlije vladale Bosnom. Da se razumijemo, rado bi HDZ uzeo i Zagreb, ali grad zatrpan smećem, zarastao u travu kojom šetuckaju divlje svinje, takav svinjac čak ni HDZ-u ne treba koji inače od svega može napraviti svinjac'', proanalizirao je Šprajc aktualnu političku situaciju.

POGLEDAJTE VIDEO: Grbin za Danas nakon razilaska s Možemo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo