ŠPRAJC IRONIČNO PODBADA GAZDU: /

'Možemo samo nagađati kakvoj je sve torturi mogao biti izvrgnut Todorić'

Image
Foto: Screenshot: RTL

Samo se danas Ivica Todorić šest puta oglasio o Agrokoru i navodnim mutnim poslovima pojedinih članova Vlade, kao i njenog povjerenika Ante Ramljaka, koji su mu, kako navodi, oteli kompaniju.

27.9.2017.
23:39
Screenshot: RTL
VOYO logo

Image
TODORIĆ NASTAVLJA PALJBU PO RAMLJAKU: /

'Znam za dogovor Vas, Vlade i čelnika fonda Knighthead'

Image
TODORIĆ NASTAVLJA PALJBU PO RAMLJAKU: /

'Znam za dogovor Vas, Vlade i čelnika fonda Knighthead'

'Ivica Todorić je postigao svoj cilj. Na svaki njegov blog i svaku optužbu Andrej Plenković, Martina Dalić i Ante Ramljak svaki dan moraju odgovarati i javno polemizirati uz opasku kako oni nemaju što s njim polemizirati.

I ne samo to, danas je Ante Ramljak morao priznati da je Todorić u pravu, makar po jednom pitanju. Naime, bloger iz Kulmerovih dvora ustvrdio je kako je Ramljak lagao kad je u jednom intervjuu rekao da je američki stvrinarski fond, Knighthead capital, za 100 milijuna eura postao jedan od ključnih vjerovnika Agrokora izlistan na američkoj burzi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ramljak je priznao pogrešku, ali ju je relativizirao pa mu je Todorić opet uzvratio', komentirao je Šprajc.

'Red je da Todorić odgovori na neka pitanja'

Nakon prepričavanja današnje ping-pong komunikacije između Todorića i ljudi koje ovih dana napada na blogu, Šprajc je komentirao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Red je da se Ivici Todoriću postave neka pitanja. Ako lažu svi koji kažu da je on od države tražio pomoć, zašto je onda potpisao lex Agrokor i svečano ga predao na upravljanje hrvatskoj državi i počastio nas s Agrokorom?

E sad, zvuči li ovo kao pismo potpisano pod ucjenama i pritiskom kako u svojim blogovima tvrdi Ivica Todorić? Može biti, možda mu je Martina Dalić u tom trenutku uzela češalj i rekla da mu ga neće vratiti dok ne potpiše predaju Agrokora, možda mu je Andrej Plenković čitao svoje briselske govore, možda je Božo Petrov tražio da mu zaposli kuma, možda mu je Damir Krstičević 75 puta prijetio ostavkom - možemo samo nagađati kakvoj je sve torturi u Banskim dvorima mogao biti izvrgnut Ivica Todorić. Ali umjesto da nagađamo bilo bi dobro da gospodin Todorić konačno sjedne u ovu stolicu i umjesto da postavlja pitanja drugima, na neka pitanja i sam odgovori', kazao je Šprajc u emisiji RTL Direkt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo