on je uporno odbijao / Splitska novinarka slala lascivne poruke visoko pozicioniranom šibenskom političaru, pa zaradila prijavu

Image
Foto: Thinkstock/ILUSTRACIJA

U devet mjeseci poslala mu je stotine lascivnih poruka pokušavajući na taj način s njim uspostaviti kontakt, koji je on odbijao i na kraju je slučaj prijavio

26.10.2016.
15:38
Thinkstock/ILUSTRACIJA
VOYO logo

Kako neslužbeno doznaje Šibenski portal, riječ je o novinarki Slobodne Dalmacije u Splitu, inače rođenoj Šibenčanki, a žrtva je bio visokopozicionirani šibenski političar.

U devet mjeseci poslala mu je stotine lascivnih poruka pokušavajući na taj način s njim uspostaviti kontakt, koji je on odbijao i na kraju je slučaj prijavio. Čak je promijenila i nekoliko mobitela da bi zavarala trag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je o tom događaju izvijestila prije pet dana kad su naveli da je osumnjičena 48-godišnjakinja od 1. siječnja do 28. rujna ove godine mobitelom i preko elektroničke pošte ustrajno uznemiravala 41-godišnjeg muškarca i s njim nastojala uspostaviti neželjeni kontakt.

Istragom je utvrđeno da se 48-godišnjakinja nametljivo ponašala zbog čega će na Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podignuta prijava za to kazneno djelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To kazneno djelo u zakon je uvršteno 2013. godine. Po podacima Policijske uprave šibensko-kninske te godine bila su dva kaznena dijela, 2014. godine četiri, a lani pet od kojih jedno u Kninu, a pet u Šibeniku. Od početka ove godine zabilježeno ih je tri, a zapriječena je kazna zatvora od maksimalno godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo