neočekivani incident / Šokirani vlasnik tvrtke čiji su se radnici otrovali: 'Bio mi je rođendan i htio sam ih počastiti, žao mi je što su se otrovali'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Radnici su u sisačku bolnicu počeli pristizati u petak navečer, a do subote ujutro svi su bili zbrinuti i poslani vlastitim kućama

9.12.2017.
16:10
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Nakon sinoćnjeg božićnog domjenka kojeg je organizirala tvrtka NIL-Ž iz Petrinje hospitalizirano je 30 osoba zbog mučnina,  povraćanja, grčeva u trbuhu i proljeva, a svi će ostati na liječenju i promatranju.

Dan nakon bizarnog incidenta, o cijelom se slučaju oglasio i vlasnik tvrtke Neven Žužić za Večernji list. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bio mi je rođendan pa sam odlučio počastiti radnike. Naručili smo hranu, catering, iz jednoga restorana. Gablec je, inače, planiran u dvije smjene, u 10 te 18 sati. No, kako su se ubrzo radnici počeli žaliti na probavne tegobe, termin u 18 sati je otkazan", izjavio je za Večernji list potreseni Neven Žužić, vlasnik poduzeća NIL-Ž.

VIŠE O TEMI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Hospitalizirani zbog božićnog domjenka: zbog trovanja hranom u bolnici završilo 30 osoba

Dodao je kako je i njegova supruga također hospitalizirana. Radnici su u sisačku bolnicu počeli pristizati u petak navečer, a do subote ujutro svi su bili zbrinuti i poslani vlastitim kućama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Većina ih je ambulantno i kroz dnevnu bolnicu riješena, nitko nije zadržan na ležanju. Ne radi se o teškoj kliničkoj slici", izjavila je dežurna liječnica bolnice. 

Čeka se još potvrda iz ZJZ-a, no sudeći po kratkotrajnoj inkubaciji i činjenici da je infekcija brzo buknula, sumnja se na stafilokoka, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo