Majka pretučene djevojke za RTL / Šokantno: 'Potrgao joj je majicu, bila je polugola na cesti, s njenom glavom otrgnuo je letvicu s ograde'

Hannina majka poručila je svim ženama koje su kroz to prolazile ili prolaze, da ne šute

20.2.2019.
22:55
VOYO logo

Priča o bivšem specijalcu koji je prošlog petka brutalno premlatio vlastitu kćer postaje sve groznija. U razgovoru za RTL Direkt, Edina Dedić, majka pretučene djevojke, otkriva da je četiri dana kasnije policija njezinog bivšeg supruga dovela na očevid i to bez lisica, a on je pritom rastrgao fotografiju vlastite kćeri kojoj je oteo novac za maturalno putovanje.

"Ona je ušla u kuću, ja kroz tri minute zovem ponovno, jel sve u redu? Je. Zovem opet kroz cca. 3 minute i u tom trenutku, da li se ona javila ili je to bilo u nekakvoj borbi ja to ne znam, ja čujem nju gdje viče: 'Tata, molim te nemoj me tući' i čujem sina kako vrišti. Spuštam slušalicu, izlazim s drenom u ruci iz bolnice, sestre me zaustavljaju, ja kažem da nemam vremena, ako trebam nešto potpisat, dajte mi papir da potpišem", prisjetila se shrvana majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moje dijete je bilo, blago rečeno, kao da je bilo u boksačkom ringu. Moj sin je samo govorio: 'Zašto, zašto nije mene tata, ja sam dečko, cure se ne tuku. Zašto nisam pomogao sestri?' Pokušavam smirit njega, Hanna se sva tresla i njezin pogled kad je ona meni rekla: 'Mama ja sam znala da ćeš ti doć i nisam se bojala'

On je njoj potrgao majicu, on je njoj strgao grudnjak, ona je bila polugola na cesti, on je nju mlatio šakama po glavi, on je njenom glavom otrgnuo letvicu sa ograde. Hanna je sada tako da recimo fizički treba kapat antibiotske kapi i masti u oči s obzirom da ima hematoma u oba oka. Ali ona ne želi doći kući jer se boji, jer ne može gledat sva ta mjesta na kojima je on nju tukao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gospodin izlazi iz auta, bez lisica, bez ičega, nonšalantno, ovaj vadi cigarete iz džepa i zapali cigaretu, smije se, rukuje se sa svim tim svojim bivšim kolegama. On je u ta dva sata uspio naći sliku moje kćeri koju je strgao u prisutnosti 10 ili 15 policajaca. Mene nitko nije obavijestio gdje je on, šta je on i kako je on. Ja iza svojih ulaznih vrata imam sjekiru jer ja se bojim. On će mene ubit i ubit će me kad-tad. Možda ne sad, ali za 5 ili 10 godina će me ubit", kazala je Dedić.

Postoji mogućnost da bude oslobođen zbog PTSP-a?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno, on je ipak branitelj oboljeli od PTSP-a. Uz to je taj konzumirao alkohol pa je bio u Vrapču. On je ipak bolestan i on će reći da se ničeg ne sjeća. Ali želim da se ovo više nikada ne dogodi. I želim reći svim ženama koje su kroz ovo prolazile ili prolaze, da ne šute. Jer sve dok žene budu šutjele ti isti nasilnici će biti osuđivani na kazne od 3-6 mjeseci pa će izaći za dva mjeseca. I zato nas ubijaju jer znaju da smo nemoćni", poručila je svima Hannina majka Edina Dedić.   

Ukoliko želite pomoći Hanni da otputuje na maturalac, to možete učiniti uplatom na tekući račun: Edina Dedić Fejzić, Broj računa: HR0824840083235207255, Raiffeisenbanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo