TRAGA SE ZA POČINITELJIMA /

Snimali kako gađaju autobuse splitske tvrtke jajima i jogurtom, prijavili ih policiji: 'Srećom nije došlo do napuknuća stakla'

Image
Foto: Screenshot

'Sve smo prijavili MUP-u i sanirali manja oštećenja na autobusima', kazao je direktor tvrtke Promet Split

1.2.2022.
8:15
Screenshot
VOYO logo

U nedjelju navečer jogurtima i jajima napadnuta su dva Prometova autobusa. Naime, autobus broj 9 na liniji Ravne njive-Trajektna luka-Ravne njive je bio u vožnji u Hercegovačkoj ulici kada je nepoznati počinitelj ili više njih na autobus bacio kantu jogurta, piše Dalmacija Danas.

Nedugo nakon se sličan događaj dogodio i u ulici Domovinskog rata. Na autobus broj 16 Ninčevići-HNK-Ninčevići nepoznati počinitelj je bacio isti sadržaj kao i na autobus broj 9.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve smo prijavili MUP-u i sanirali manja oštećenja na autobusima. Srećom nije došlo do udarca ni napuknuća stakla", kazao je za Dalmaciju DanasMiroslav Delić, direktor tvrtke Promet Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na prošlu 2021. godinu u kojoj je zabilježeno 25 oštećenja vozila tvrtke Promet Split koja su uzrokovana nekom vrstom huliganizma.

"Od ukupno 25 oštećenja vozila, 13 ih je nastalo gađanjem nekim predmetom dok je vozilo bilo u pokretu, dok su ostalih 12 oštećenja unutar vozila (sjedalice, interijer i slično). Ukupna šteta iznosi cca 95 tisuća kuna", kazao je Delić.

Sa slučajem je upoznata i policija koja je jučer dobila dojavu.

"Nije nastala materijalna šteta ni druge štetne posljedice. Na okolnosti događaja provodimo kriminalističko istraživanje", izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo