SNIJEG JE ZATRPAO DELNICE, IMA GA I DO TRI METRA: / Nakon što je stigla vojska, Zagreb također šalje pomoć

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

U pomoć Delničanima došli su pripadnici Oružanih snaga RH

24.2.2018.
11:49
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

U Delnice, gdje je palo više od metar i pol snijega, Grad Zagreb šalje frezu za čišćenje snijega, izvijestio je u subotu gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

"Na traženje Državne uprave za zaštitu i spašavanje Grad Zagreb po odobrenju gradonačelnika Milana Bandića, a putem Ureda za upravljanje u hitnim situacijama i Zimske službe Grada Zagreba šalje pomoć Gradu Delnice i to frezu za čišćenje snijega. Freza će Delnicama biti na raspolaganju prema potrebi, odnosno do završetka čišćenja snježnih nanosa u gradu", navodi se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuto je da Ured za upravljanje u hitnim situacijama i Grad Zagreb uvijek solidarno pomažu svim ugroženim područjima u Hrvatskoj.

U Delnicama je prema posljednjem mjerenju visina snijega 153 centimetara, ali ga je u zapusima mjestimice i do tri metra. U pomoć Delničanima došli su pripadnici Oružanih snaga RH koji s lopatama te uz pomoć mehanizacije - buldožera, freza i kamiona uklanjaju velike nanose snijega s prometnica te čiste prilaze kućama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike