Snijeg i dalje diljem Hrvatske, u Gospiću -18°C

Snijeg i danas otežava promet u Lici i Dalmaciji, a HAK upozorava vozače da posebice oprezno trebaju voziti na dionicama autoceste A1, između čvorova Zadar i Ravča.

28.1.2010.
10:46
VOYO logo

Magla smanjuje vidljivost u dijelu Like i Slavonije. Osobito oprezno treba voziti na autocesti A1, između Bosiljeva i Male Kapele, na mostu Gacka, kao i na autocesti A3, između Nove Gradiške i Velike Kopanice.

Zbog zimskih uvjeta je na pojedinim cestama zabranjen promet kamionima s prikolicama i tegljačima s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu, posebno na cestama u Lici i Dalmaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prekidu su i katamaranske linije Split-Vis i Split-Hvar-Korčula-Lastovo, dok ostali trajekti i katamarani plove redovito.

Inače, u Gospiću je jutros u 5 sati izmjereno -18 stupnjeva Celzijusovih, a slijedili su Ogulin s -13 stupnjeva, Karlovac s -11, te Slavonski brod i Nova Gradiška s -10 stupnjeva Celzijusovih. Najtoplija temperatura izmjerena je na jugu Hrvatske, u Dubrovniku gdje je izmjereno 6 stupnjeva Celzijusovih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Hrvatskoj će prevladavati pretežno oblačno vrijeme, u unutrašnjosti ponegdje i maglovito. Mjestimične kiše bit će u južnoj Dalmaciji, a u njenoj unutrašnjosti susnježice i snijega. Sredinom dana i poslijepodne slab snijeg će pasti i u kopnenim predjelima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo