'SLOBODNO ME POGLEDAJ U OČI KAD SE SRETNEMO': / Sinčić odgovorio Runtiću srcedrapajućom objavom

Image
Foto: PIXSELL, Luka Stanzl

Sukob unutar Živog zida koji je izašao izvan okvira te stranke nakon što je iz nje istupio odmetnuti Hrvoje Runtić iz dana u dan poprima razmjere političke melodrame.

20.9.2016.
9:01
PIXSELL, Luka Stanzl
VOYO logo

Nakon što je Runtić jučer kod javnog bilježnika ovjerio izjavu o napuštanju stranke, a potom otišao u USKOK predati dokumente o navodno sumnjivim donacijama i financijskim malverzacijama tijekom predizborne kampanje u koje je, kako tvrdi, upleteno vodstvo Živog zida, putem Facebooka mu je odgovorio Ivan Vilibor Sinčić. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Image
ZASTUPNIK ŽIVOG ZIDA TEŠKO OPTUŽUJE LOVRINOVIĆA: /

'Nudio mi je sto tisuća kuna i 500 eura tjedno'

Image
ZASTUPNIK ŽIVOG ZIDA TEŠKO OPTUŽUJE LOVRINOVIĆA: /

'Nudio mi je sto tisuća kuna i 500 eura tjedno'

"Moj je život otvorena knjiga"

"Moj bivši kolega danas me nazvao dječurlijom. Dječurlija koja mu je plaćala stan, hranu i režije. :) A čak sam stariji nego onaj dan kad smo liste predavali. :)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijatelju, želim ti svu sreću kamo god pošao. Ništa ti ne zamjeram. Bilo je i lijepih i loših trenutaka. Slobodno me pogledaj u oči kad se sretnemo na radnom mjestu.

U životu nisam krivotvorio ničiji potpis. Nikakav dokument. Moj se potpis lako može provjeriti, dostupan sam svaki tren. U životu nisam nikome nudio mito. Ne znam ni koje, ni otkud. U životu nisam uzimao mito. Nisam kupio nikakav stan, kao što me zadnjih dana terete. Moj je život otvorena knjiga", napisao je Sinčić u gotovo poetskom zanosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ajde dečki, možete vi bolje"

Potom se u istom statusu manje poetski, a više fakinski obratio svojim političkim protivnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako netko posjeduje ikakve dokaze protiv mene, molim vas da ih dostavite i policiji i medijima. Bilo kakav dokaz. Čekam kad ćete napokon dići neku optužnicu, kad već imate toliko materijala. Ajde dečki, možete vi bolje. :) Svima vama koji ste ostali uz nas kroz sve ove oluje, neizmjerno hvala. Znam da nije lako. Znam da je teško vjerovati čovjeku od 26 godina koji iza sebe nema ništa i nikoga. Hvala vam, vaš sam sluga od prvog dana", zaključio je svoju objavu Sinčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo