Slobodnih mjesta nema, teško će ga Sanader naći

24.10.2010.
21:00
VOYO logo

"Bivši premijer nije se trebao vraćati u Sabor i ne bi mu uspjelo rušenje Vlade kada bi to pokušao", rekao je HDZ-ov saborski zastupnik Krunoslav Markovinović gostujući u emisiji Aleksandra Stankovića Nedjeljom u dva.

Na pitanje je li se moglo izbjeći premještanje Ive Sanadera po sabornici, Markovinović je rekao da je lakrdija nastala samom idejom o povratku. Hebrang je tu odigrao veliku ulogu. Ispalo je nespretno, mogla se izbjeći ta situacija koja je bila neugodna za sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da slobodnih mjesta u Saboru nema.

"Teško da će ga Sanader naći. Ima zastupnika koji nemaju ni svoj stol, ni stolac", rekao je Markovinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za lošu gospodarsku situaciju, smatra Markovinović, nije kriva Vlada, već propast tekstilne i drvne industrije, te činjenica da je Europa u recesiji smanjila uvoz. Nije izravno odgovorio na pitanje zašto Vlada ne povlači nepopularne mjere za spas gospodarstva.

"Novaca jednostavno nema. Da smo išli u rezanje plaća, građani bi u strahu trošili još manje. Vjerujem da su rodoljubi, pa će još nešto više potrošiti", rekao je HDZ-ovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemoć ministra Ivana Šukera opravdao je definiranim proračunom. Podsjetio je kako na mirovine ode od 15 do 17 milijardi kuna, pa na kraju za projekte Šukeru ostane jako malo novca.

Na pitanje tko je najveći glumac u Saboru, Markovinović je "ispalio" da je to Damir Kajin, koji "stalno ponavlja istu ulogu i isti govor" i Nenad Stazić, koji je "na Brijunima dobio poduku od Rade Šerbedžije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo