SLIJEPI PUTNIK U TERETNOM VLAKU U KARLOVCU: / Pronađen je sav obljepljen katranom, moguće je da se radi o migrantu

Image
24.8.2017.
13:19
VOYO logo

Za sada nije službeno potvrđeno je li riječ o stranim migrantima, niti da su se oni u Ogulinu razbježali, pa da se za njima traga. Glasnogovornica karlovačke PU Andrea Lenard rekla je Hini kako su i oni nađeni u teretnim vagonima s katranom te da traje postupanje oko utvrđivanja tko su i odakle su.

Od ravnatelja karlovačke bolnice Ervina Jančića doznaje se da se u bolnici pruža pomoć nepoznatom muškarcu. Za sada se čini da nema ozljede te da je u dobrom općem stanju, ali da mu je tijelo prekriveno katranom, pa traje zahtjevna obrada, odnosno čišćenje pacijenta za prijam i detaljniju dijagnostiku, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi radimo svoj posao, policija odrađuje svoj posao utvrđivanja identiteta, jer mi pacijenta za sada vodimo kao 'muška osoba bez imena', a ne možemo s nekom sigurnošću procijeniti ni njegovu dob. Zbog nekih činjenica smatramo da je riječ o strancu koji ne govori ni hrvatski, ni engleski ili njemački jezik, teško komuniciramo, a pacijent ostavlja dojam da ne razumije ni grupu arapskih jezika, koje zna naš liječnik Mohamed Katte", rekao je ravnatelj karlovačke bolnice Jančić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo